امتیازات Hotline Miami 2: Wrong Number

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
hotline-miami-2.jpg

Platforms: PC, PS4, PS3, PS Vita
Developer: Dennaton
Release Date: March 10 2015

Play UK - 9.3
The Vita Lounge - 9.2
PlayStaion LifeStyle - 9
Power Unlimited - 9
Gameblog.fr - 9
Meristation - 9
Hardcore Gamer - 9
Destructoid - 9
Gamespot - 9
God is a Geek - 9
IGN - 8.8
IGN Spain - 8.8
Vandal Online - 8.6
Hobby Consolas - 8.6
Polygon - 8.5
Softpedia - 8.5
Everyeye.it - 8.5
Game Informer - 8.5
GamesVillage.it - 8.5
3DJuegos - 8.5
Canadian Online Gamers - 8.5
PC Games Germany - 8.2
LaPS4 - 8.1
Shacknews - 8
USGamer - 8
Atomix - 8
Push Square - 8
Playstation Universe - 8
Twinefinite - 8
The Jimquisition - 8
Digital Spy - 8
GameStar - 8
Digital Chumps - 7.8
4Players.de - 7.7
JeuxActu - 7.5
Gamer.nl - 7
Eurogamer Poland - 7
Gamestyle - 7
VideoGamer - 7
Attack of the Fanboy - 7
The Escapist - 7
GamesRadar+ - 7
TheSixthAxis - 7
Videogamer - 7
TSA - 7
LevelUp - 6.5
Gamer.no - 6
PCGamesN - 6
IncGamers - 6
PC Gamer - 5.7
Game Revolution - 5
Metro GameCentral - 5
Guardian - 4
Slant Magazine - 2
Eurogamer - Recommended
RPS - Recommended

آخرین ویرایش:
امتیاز ها که عالین :)
شماره اولش هم که فوق العاده بود فقط یکم کوتاه بودش :| به جز پیشرفت توی گیم پلی،کاراکتر ها و لوکیشن های بیشتر داستان ه ممثل اینکه خیلی طولانی تره. ( lvl editor هم که داره بازی :d )
+
Pc Gamer wtf :|

چه تناقضی gamespot 9 داده pc gamer 6 ولی خوب نسخه یکش یکی از بهترین بازی هایی بود که تا حالا انجام داده بودم ولی نمیدونم مشکلش چی بود اکثر اوقات از بازی مینداخت بیرون

تو این وضعی که هر بازی خفن و پر هایپی میاد متای زیر 80 میگیره این خیلی خوبه:x
03dac738e62a09e74e356a73b53fdfae7b9807ab.png

نسخه اول فوق العاده بود و دوبار تمومش کردم و آدم خسته نمیشد ازش از بس گیم پلی سریع و خفنی داشت :x
بشدت منتظر لینکا :دی

شماره اولش که خدا بود :x اما یه چند تا نقد خوندم گویا نسبت به قبلی پسرفت داشته :(

من حدود 6 ساعت بازی کردم،بازی همه جوره پیشرفت کرده :d مرحله ها خیلی متنوع تر و طولانی تر شدن فقط ایرادی ممکنه بهش گرفت اینه که توی شماره اولش تقریبا همه مراحل رو میشد با سلاج سرد و خیلی سریع تموم کرد و در کل یه بازی خیلی fast paced داشتیم :| :d توی این نسخه بعضی مرحله ها خیلی کندتر پیش میرن یا بعضی مراحل رو فقط با اسلحه میشه رد کرد (که به نظر من نیمشه خیلی بهش ایراد گفت )
ولی در کل پیشرفت های خیلی خوبی داشته،اول اینکه soundtrack توی این شماره هم فوق العادس و توی هر مرحله آدم رو مثل *%*$ میبره تو جو :d قابلیت های مختلف کاراکتر ها،لوکیشن های متنوع و مواردی که به گیم پلی اضافه شدن همه عالین،داستان بازی هم تا اینجا که بازی کردم خیلی پیچیده،عجیب و creepy هست :| اصلا نمیشه پیش بینی کرد چی قراره پیش بیاد.....
بخش داستانی بازی هم که از نسخه قبلی خیلی طولانی تره........
فقط اینکه بازی سخت تر شده :| و پنجره هم یه مقداری بیش از حد زیاده که ممکنه بره رو اعصاب :|
ولی در کل عالیه،همه باید امتحانش کنن :d (البته اگه مشکلی با خشونت و ... ندارن :| )
+
بازی lvl editor هم داره که گفتن بهار 2015 به بازی اضافه میشه.

آخرین ویرایش:
خوب منم یک ساعتی بازی کردم!
واقعا عالیه بازی مثل نسخه قبلی، موزیکاش عالیه اما بنظرم به جو بازی نمیخوره نسخه قبلی بنظرم بهتر بود و جو بهتری میداد ! بازی همون اول سخت شروع میشه و آموزش و ... در کار نیست باید نسخه قبلی رو هم بازی کرده باشی تا بدون قضیه چیه:دی
فقط همونطور که دوست بالاییمون گفت داستان عجیب غریبی داره آدم سر در نمیاره :| شاید دلیل افت نمرش همین باشه!

Gameblog.fr - 9
Everyeye.it - 8.5
Attack of the Fanboy - 7
Game Revolution - 5
Slant Magazine - 2

- - -ویرایش - - -

من نقد Slant Magazine رو خوندم ولی هیچ جا نمره نداده بودن به بازی
ولی تو متا زده 2

موزیکاش عالیه اما بنظرم به جو بازی نمیخوره نسخه قبلی بنظرم بهتر بود و جو بهتری میداد ! بازی همون اول سخت شروع میشه و آموزش و ... در کار نیست باید نسخه قبلی رو هم بازی کرده باشی تا بدون قضیه چیه:دی
فقط همونطور که دوست بالاییمون گفت داستان عجیب غریبی داره آدم سر در نمیاره :| شاید دلیل افت نمرش همین باشه!
درسته و تنها نکته منفی که ممکنه یه عده بگن هم همینه (نه شبیه Slant mag و Pc gamer ) شماره اول بازی و روندش به شدت سریع بود همه soundtrack ها هم همینطور بودن،جوری بود میشد بدون توقف 2-3 ساعت پشت سر هم بازی کرد :d ولی توی این نسخه به نظرم سعی کردن بازی رو یکم گسترش بودن،یعنی فقط همون "بکش برو جلو" شماره اول نباشه و مرحله های متفاوت با جو و روند متفاوت داشته باشه،بخاطر همین هم ترک های آروم تر خیلی زیاد داره.....ولی خوب یه سری مراحل هم هست که شبیه نسخه اول و حتی دیوانه وار تره، با موسیقی به شدت سریع و فوق العاده :d
داستان هم همچنان واضح و روشن نیست برام :d ولی فکر نکنم بهش بشه نکته منفی گفت...... داره کلی سوال ایجاد میکنه تا اینجایی که من بازی کردم و احتمالا از یه جایی به بعد شروع میکنه به سرنخ دادن و جواب دادن سوال ها :|

یکی از نکات مثبت شماره قبل حداقل واسه خودم همین اکشن سریع و هندیش بود با موزیک سریعش :( این که می گید روند بعضی جاها کند می شه خوب نا امید کننده است :(

یکی از نکات مثبت شماره قبل حداقل واسه خودم همین اکشن سریع و هندیش بود با موزیک سریعش :( این که می گید روند بعضی جاها کند می شه خوب نا امید کننده است :(
همچین کندم نشده! کسی که مثل من با شماره اول بشدت حال کرده باشه با این نسخه هم خیلی حال میکنه بدون شک، اینکه میگن آروم شده بیشتر روند داستانیش هست که آدمو بعضی جاها یکم الاف میکنه وگرنه از نظر مراحل همونقدر اکشن هست که تازه از همون اول هم سخت شروع میشه و سر همین مراحل اول هم دهن آدمو سرویس میکنه :|
من که راضی بودم تا اینجا واقعا عالی هستش :x به همه پیشنهاد میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or