امتیازات Hitman - Intro Pack

THE BEST BOY

کاربر سایت
Hitman-in-black-and-white.jpg

Genre: Action-adventure, stealth
Release Date: March 11 2016
platforms: PS4 X1 PC
Publisher : Square Enix
نمرات اولین اپیزود:

USgamer: 9/10
Power Unlimited: 8.5/10
PlayStation LifeStyle : 8.5/10
Multiplayer.it : 8/10
IGN Italia: 8/10
Game Revolution: 8/10
Examiner: 8/10
Digital Spy: 8/10
Attack of the Fanboy: 8/10
Metro GameCentral : 8/10
GamesRadar+ : 8/10
Atomix : 8/10
Playstation Universe: 8/10
WCCFtech: 8/10
Push Square: 8/10
TheSixthAxis: 8/10
VideoGamer: 8/10
IGN: 7.9/10
The Games Machine: 7.7/10
Hobby Consolas: 7.5/10
Vandal Online: 7.4/10
Destructoid: 7/10
IGN Spain: 7/10
Gameplanet: 6.5/10
Hardcore Gamer: 6/10
Game Informer: 6/10

GameSpot: 7/10

6j5d_gh.bmp

متای بازی بر روی نسخه PS4:
dac7ca28ad2a20721.bmp

آخرین ویرایش:
Hitman بازی خوبیه، حتی نسخه قبلیشم عنوان خوب و سرگرم کننده ای بود ولی بنظر من سازنده ها نتونستن اون حس و حال 4 شماره اول رو توش به وجود بیارن و کلا بازی آسون تر و اکشن تر از قبل شده. اون 4 شماره تجربه خیلی خاصی به آدم منتقل می کردن که توی بازی های دیگه این سبک وجود نداشت.
بعید میدونم این سری اپیزودیک بتونه به اونا نزدیک بشه.

Hitman بازی خوبیه، حتی نسخه قبلیشم عنوان خوب و سرگرم کننده ای بود ولی بنظر من سازنده ها نتونستن اون حس و حال 4 شماره اول رو توش به وجود بیارن و کلا بازی آسون تر و اکشن تر از قبل شده. اون 4 شماره تجربه خیلی خاصی به آدم منتقل می کردن که توی بازی های دیگه این سبک وجود نداشت.
بعید میدونم این سری اپیزودیک بتونه به اونا نزدیک بشه.
نمی دونم اخبار بازی رو دنبال کردین یا نه ولی گویا این نسخه از اون حالته خطی نسخه پیشین فاصله گرفته و به حال و هوای نسخه ی چهارم برگشته
محیط سندباکس ، روش های مختلف کشتن تارگت ها...محیط های شلوغ و ونتج پوینت هایی که پیدا کردنشون کار هر کسی نیست
و همینجور که پیشروی میکنین آپشن های بیشتری هم اضافه میشه! :دی
در کل بنظر من اگه از بلاد مانی خوشتون میومد این نسخه رو کاملش رو تهیه کنین چون دقیقا همون حس و حال رو داره! :دی

اپیزودیک ان هم هیتمن!:| کلا دو تا چیز هست من را ازار میده:

1- اهمیت بیش از اندازه به بخش چند نفره

2- اپیزودی شدن عناوین بزرگ!

آخرین ویرایش:
اپیزدویک ان هم هیتمن!:| کلا دو تا چیز هست من را ازار میده:

1- اهمیت بیش از اندازه به بخش چند نفره

2- اپیزودی شدن عناوین بزرگ!
من کلا با این قصه ی مسخره ی اپیزودیک مشکل دارم:| وقتی که داشتم The Wolf Among Us بازی میکردم انقد فوش دادم به اونی که این حرکتو وارد بازیها کرد که نگو:| جای حساس زرت برو تا 4 ماه دیه:| سریاله مگه:| سریال هفته ای یه قسمت میده خو:|

من کلا با این قصه ی مسخره ی اپیزودیک مشکل دارم:| وقتی که داشتم The Wolf Among Us بازی میکردم انقد فوش دادم به اونی که این حرکتو وارد بازیها کرد که نگو:| جای حساس زرت برو تا 4 ماه دیه:| سریاله مگه:| سریال هفته ای یه قسمت میده خو:|
اتفاقا به نظر من یکی از جذابیت بازی های "telltale" همین قسمت بندی عناوینش هست . واقعا جالبه . مثلا اواخر فصل 1 با هیجان زیادی تموم میشه و کلی مشتاقی و ببینی فصل بعدی چه جریانایی پیش میاد . . . هر چند داره یکم کاراشون تکراری میشه و بدون نو آوری هست اما یکی از استودیو های مورد علاقه بنده هستش البته این اواخر زیاد حسی بهش ندارم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در رابطه با هیتمن عرض کنم که ویدیو های نقد و بررسی رو دیدم به نظر بازی جالبی میومد اما یه سری چیزا الکی که یکم بیشتر دقت میکردن و کاش برا این موضوع یه چند وقت تاخیر میزدن که درست بشه اونم بارگذاری طولانی که ملت رو کفری کرده بود . . . وگرنه کلا بازی خیلی خوبی بود به یاد ماندنی خواهد شد مخصوصا در نسلی که کمبود عناوین سوم شخص مخفی کاری مانند هیتمن و اسپلینتر و متال گیر حس میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or