Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Mar 12, 2014 #1 [h=2]Hearthstone: Heroes of Warcraft[/h] Blizzard PC، MacPCGamer: 8
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Mar 14, 2014 #5 Eurogamer: 10 معجزه ای دیگر از بلیزارد!:d
K o j i m a کاربر سایت Mar 15, 2014 #6 دوستان یه نفر یه توضیح درباره ی این بازی بده؟ شبیه WoW ـه بیشتر یا خود وارکرفت؟
Safety & Peace ارباب مطلق سوزوران کاربر سایت Mar 15, 2014 #7 نوشته شده توسط K o j i m a: دوستان یه نفر یه توضیح درباره ی این بازی بده؟ شبیه WoW ـه بیشتر یا خود وارکرفت؟ بیشتر... هیچکدوم:d Card Game هست با شخصیت های WOW و به شدت اعتیاد آورو فان:d
نوشته شده توسط K o j i m a: دوستان یه نفر یه توضیح درباره ی این بازی بده؟ شبیه WoW ـه بیشتر یا خود وارکرفت؟ بیشتر... هیچکدوم:d Card Game هست با شخصیت های WOW و به شدت اعتیاد آورو فان:d
Cj_sa کاربر سایت Mar 15, 2014 #8 بازی بشدت اعتیاد اور و همین طور از لحاظ بصری بشدت زیبا و قشنگ بشدت توصیه میشه حتی اگر مثل من اهل کارت بازی نیستین!:d
بازی بشدت اعتیاد اور و همین طور از لحاظ بصری بشدت زیبا و قشنگ بشدت توصیه میشه حتی اگر مثل من اهل کارت بازی نیستین!:d
kn!ghtf@ll کاربر سایت Mar 15, 2014 #9 نوشته شده توسط Cj_sa: بازی بشدت اعتیاد اور و همین طور از لحاظ بصری بشدت زیبا و قشنگ بشدت توصیه میشه حتی اگر مثل من اهل کارت بازی نیستین!:d بیشتر... اینطوری که شما میگین واجب شد یک دست بریم بازیش
نوشته شده توسط Cj_sa: بازی بشدت اعتیاد اور و همین طور از لحاظ بصری بشدت زیبا و قشنگ بشدت توصیه میشه حتی اگر مثل من اهل کارت بازی نیستین!:d بیشتر... اینطوری که شما میگین واجب شد یک دست بریم بازیش
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Mar 20, 2014 #11 Gamespot : 8/10 Hearthstone: Heroes of Warcraft Review - GameSpot
Mr-Game کاربر سایت Mar 20, 2014 #12 آقا بازی رو نصب نکنید ، به شدت اعتیاد آوره از کار و زندگی میافتید من توقع داشتم موقعی که از حالت بتا درمیاد یه تغییر تو ظاهرش داشته باشه ولی تغییری نکرده ، الکی یه پچ قلمبه کرد تو پاچمون !
آقا بازی رو نصب نکنید ، به شدت اعتیاد آوره از کار و زندگی میافتید من توقع داشتم موقعی که از حالت بتا درمیاد یه تغییر تو ظاهرش داشته باشه ولی تغییری نکرده ، الکی یه پچ قلمبه کرد تو پاچمون !