امتیازات Game of Thrones - Episode 3

telltale باید مواظب باشه این تعدد بازیها باعث افت نمره هاش شده و کم کم داره یکنواخت میشه بازیهاش
دیگه از اون نمرات فصل اول واکینگ دد و یا twau خبری نیست

telltale باید مواظب باشه این تعدد بازیها باعث افت نمره هاش شده و کم کم داره یکنواخت میشه بازیهاش
دیگه از اون نمرات فصل اول واکینگ دد و یا twau خبری نیست
موافقم؛ من دیگه بعد از TFB و GOT ـه Telltale هیچ کدوم از بازی های Telltale رو بازی نکردم، واقعاً گیم پلی ـشون تغییر خاصی نکرده، به جز یکی دو مورد. گرافیک رو هم هنوز دارن با همونی که اول ساختن ادامه میدن.
شاید اوایل این چیزها جالب بود ولی نه بعد از بیش تر از 17، 18 اپیزود از بازی های مختلف.

پ.ن: منظورم اپیزود 1 این بازی های بود :d

بزرگترین مشکل من با بازیهای tt اینه که هرکاری بکنی که شخصیت الف یا ب رو بخوای زنده نگه داری دست آخر جفتشون میمیرن ! ( البته هنوز فرصت نشده TFBL - TWAU رو بازی کنم ) بنظرم انتخاب های بازی اونقدر که باید ( در مقایسه با یک بازی RPG مثل Me { که البته قصدم مقایسه گیمپلی نیست چون سبک ها کاملا فرق داره ، صرفا نحوه تاثیرگذاری انتخاب ها در داستان رو میگم - هر انتخاب میتونه پایان رو عوض کنه و ... } ) عمیق نیست ! نهایت بازی خودش انتخابشو در یک نقطه انجام میده . مثلا شخصیت اصلی توی بازی X اگه قرار باشه بمیره شما هر انتخابی هم که بکنی نمیتونی جلوی قضیه رو بگیری !
حالا نمیدونم من منظور جمله اول بازی که میگه داستان با نحوه انتخاب های شما روایت میشه رو بد گرفتم یا انتظارم خیلی از بازی های TT زیاده ولی در کل این قضیه رو امیدوارم درست کنن !

بزرگترین مشکل من با بازیهای tt اینه که هرکاری بکنی که شخصیت الف یا ب رو بخوای زنده نگه داری دست آخر جفتشون میمیرن ! ( البته هنوز فرصت نشده TFBL - TWAU رو بازی کنم ) بنظرم انتخاب های بازی اونقدر که باید ( در مقایسه با یک بازی RPG مثل Me { که البته قصدم مقایسه گیمپلی نیست چون سبک ها کاملا فرق داره ، صرفا نحوه تاثیرگذاری انتخاب ها در داستان رو میگم - هر انتخاب میتونه پایان رو عوض کنه و ... } ) عمیق نیست ! نهایت بازی خودش انتخابشو در یک نقطه انجام میده . مثلا شخصیت اصلی توی بازی X اگه قرار باشه بمیره شما هر انتخابی هم که بکنی نمیتونی جلوی قضیه رو بگیری !
حالا نمیدونم من منظور جمله اول بازی که میگه داستان با نحوه انتخاب های شما روایت میشه رو بد گرفتم یا انتظارم خیلی از بازی های TT زیاده ولی در کل این قضیه رو امیدوارم درست کنن !
انتظارت زیاده
چرا:1.همینجوری دو ماه طول میکشه یه اپیزود بیاد اگه اونطوری بود هر قسمت حداقل دو تا پایان داشت که اگر همین روش ادامه پیدا میکرد در پایان پنجمین اپیزود با 32 پایان روبرو بودیم
همین الان که واکینگ دد فصل 3 رو موندم چجوری میخوان تو فصل سوم به یه نقطه مشترک برسونن در حالی که چهار تا پایان داشت
بازی خودش انتخاب نمیکنه بلکه طوری پیش میره که در نهایت همه انتخابها در یکجا به هم میرسه
ساخت بازی ای که انتخاب پایانی یا انتخابهای اخرش متفاوت باشه کاری نداره ولی برا بازی ای که چندین اپیزود و فصل داره غیر ممکنه برای مثال اگر قسمت اول دو پایان متفاوت داشته باشه برا اپیزود 2 باید دو خط داستانی جدا نوشت ،برا اپیزود 3 چهار خط داستانی،برا چهار 8 خط داستانی و برا اپیزود پنجم باید 16 خط داستانی نوشت پس عجیب نیست که انتخابهای قسمت قبل در یکجا در قسمت بعد به هم برسند
اما این موضوع باعث روزمرگی و کاهش علاقه بعد از مدتی میشود و کم کم زده میشوند افراد

اگه مثل دو ep قبلیش باشه منو بشدت راضی کرده! من عاشق دو قسمت قبل شدم و واقعا امید وارم TT این فرنچایز رو عالی ادامه بده و تمومش کنه

منم مخالف این نقدها هستم که جدیدا به روند بازیهای tt گرفته میشه و با حرفهای rahyarpaul کاملا موافقم .. چند تا پایان برابره با چن تا شرو برای اپیزود بعدی و کلی پایان بیشتر ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or