امتیازات Firewatch

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
3ceynn979eccrfortj6b.png

Genre: First Person Adventure
release date: February 9 2016
Developer: Campo Santo
Platforms: PS4 PC

Gadgets 360 100/100
GamesBeat 95/100
God Is A Geek 95/100
IGN 93/100
Digital Chumps 92/100
Playstation LifeStyle 90/100
Hardcore Gamer 90/100
GamesRadar+ 90/100
Gaming Trend 90/100
GameRant 90/100
Polygon 85/100
Playstation Universe 85/100
Lazy gamer 85/100
PC Gamer 85/100
Guardian 80/100
Destroctoid 80/100
VideoGamer 80/100
EuroGamer Italy 80/100
GameWatcher 80/100
Edge 80/10
IBTimes UK 80/100
Paste Magazine 80/100
GameTrailers 80/100
ZTGD 80/100
GameInformer 78/100
TheSixthAxis 70/100
Dark Zero 70/100
WeGotThisCovered 70/100
Gamespot 70/100
Push Square 60/100
daily Dot 60/100

ux8bhzozyaqzwuks9ikf.png

d20ieiglhrzdyufxenuy.png

i51nfktoxfec4x9d30f5.png

آخرین ویرایش:
یه ساعتی که من بازی کردم واقعا فوق العاده بود. دیالوگ هایی که رد و بدل می شه واقعا جذابند. از همون روز که کنفرانس سونی بازی رو دیدم از ایدش خیلی خوشم اومد. خیلی خوبه این ایده رو این قدر خوب کار کردن.
در کل از دستش ندین.

بعد یکی دو سال به این بخش سر زدم .:|
و باز هم مثل قدیم که کنار گزاشتم این بخش اصلا ناراحت نیستم این همه وقت نیومدم با دیدن نمرات گیم اسپات و مقایسه اون با IGN در مطلب اصلی .|-)
یه ساعتی که من بازی کردم واقعا فوق العاده بود. دیالوگ هایی که رد و بدل می شه واقعا جذابند. از همون روز که کنفرانس سونی بازی رو دیدم از ایدش خیلی خوشم اومد. خیلی خوبه این ایده رو این قدر خوب کار کردن.
در کل از دستش ندین.

دقیقا بازی خیلی ساده اما واقعا حالش میده من از صبح دارم بازی میکنم بازی به شدت تا اینجا ساده بوده اما دیالوگ ها و ... انقدر عالی بوده کاملا بازی جذاب کرده .;)

من هنوز بازی رو انجام ندادم ولی User Review های استیم جدای تعریف از موارد مثبت همه به شدت از کوتاهی بازی (حدود 4 ساعت) شاکی بودن! اکثرا می گن بازی شبیه به دمویی برای یه بازی اصلی به نظر میاد. با این وجود به نظرم بازی تا یه Price cut اساسی و حدود 10 دلار شدن ارزش خریدن نداشته باشه.

من هنوز بازی رو انجام ندادم ولی User Review های استیم جدای تعریف از موارد مثبت همه به شدت از کوتاهی بازی (حدود 4 ساعت) شاکی بودن! اکثرا می گن بازی شبیه به دمویی برای یه بازی اصلی به نظر میاد. با این وجود به نظرم بازی تا یه Price cut اساسی و حدود 10 دلار شدن ارزش خریدن نداشته باشه.

خب اکثر بازی های این سبک کوتاهن. Gone Home (اونم خیلی عالی بود) هم خیلی کوتاه بود مثلا. اینم در نظر بگیرید firewatch یه بازی دیالوگ محوره. اگر مثل اکثر بازی های هم سبکش waypoint نداشتیم و بازی تاکیدش رو گشت و گذار بیشتر از روایت می بود بازی خیلی طولانی تر می شد.
اتفاقا اگه بازی بخواد الکی کش بده خسته کننده می شه به نظرم. خوبه که بازی بتونه داستانشو هر چند جمع و جور تا آخر جذاب روایت کنه.

خب منم بازی رو امروز تموم کردم. به نظر من بزرگترین نکته مثبت بازی کار بازیگرها(صداگذار ها) بود که خیلی خوب کارشون رو کرده بودن. بعد از اون استایل گرافیکی بازی و موسیقی بازی خیلی خوب بود. اما داستان با اینکه شروع خوبی داره و روند نسبتا خوبی هم در ادامه داره اما پایان مناسبی نداره. این چند وقت این بازی و SOMA واقعا نقش بازیگر ها تو کیفیت بازی رو به بهترین شکل نشون دادن(اونم تو سبک اول شخص که تو خیلی بازی ها شخصیت اول یا کلا لاله یا خیلی کم صحبت می کنه).

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or