امتیازات FIFA 15

FLAWL3SS

کاربر سایت
43773792833480859191.jpg

MetaCritic PS4 - 82/100
MetaCritic XBO - 84/100

=-=-=-=-=-=-=-=-=
Guardian - 10/10
Post Arcade - 9.5/10
Gameinformer - 9.25/10
PowerUnlimited - 9.1/10
JeuxActo - 9/10
PSX - 9/10
ShackNews - 9/10
GamesRadar - 9/10
Eurogamer Germany - 9/10
GamingNexus - 9/10
SoftPedia - 9/10
thesixthaxis - 9/10
CVG - 9/10
Vandal Online - 8.8/10
Canadian Online Game - 8.7/10
Meristation - 8.4/10
IGN - 8.3/10
LevelUp - 8.3/10
OXM UK - 8/10
GodisaGeek - 8/10
HardCoreGamer - 8/10
GameBlog - 8/10
Digital Spy - 8/10
GameSpot - 8/10
xboxachievements - 7.5/10
Metro - 7/10
CheatCodeCentral - 7/10
Eurogamer - 7/10
VideoGamer - 7/10
Telegraph - 6/10

آخرین ویرایش:
بالاخره اینا فوتبال تهاجمی و جذاب درست کنن یا نه؟:-/ خودشون هم نمیدونن دقیقا چی میخوان:دی

• Emphasis on exciting football could limit long-term depth

فکر میکنم منظورش از جمله بالا این هست: "کل هیجان بازی ممکنه تکیه بر پاس های تو عمق باشه"
که دقیقا خودم این ایراد رو به بازی دارم و اساس گل زدن شده پاس های تو عمق و ضد حمله که واقعا تو حال آدم میزنه.

گیم اسپات این گزارشگر رو درست میگه. اگه کسی نفهمه چی میگه خوب به نظر میاد، ولی اگه بدونید چی میگه یه جوریه :دی
حرف تکراری هم خیلی میزنه :دی
ولی اون قسمت که به هیجانی شدن فوتبال گیر میده رو من درک نمیکنم.

اتفاقا به نظرم گزارشگر همیشه از نقاط قوت فیفا بوده امسالم خیلی خوبه. تاریخچه هایی که میگه یا تیکه هایی که میندازه خیلی بیشتر از سالای پیشه. البته ۱۰۰٪ بعد یه مدت تکراری میشه که چاره ایم نیست, نمیتونن هرروز بهش اضافه کنن :d بزرگترین مشکلی که من تو بازی دیدم دروازه بانان, به شکل وحشتناکی خل و چل تشریف دارن. در کل خیلی پیشرفت خاصی نسبت به سال قبل نکرده به جز انیمیشن و گرافیک, برای همین بعیده امتیاز بالای ۹ بیشتر از ۲-۳ تا بگیره...

اتفاقا به نظرم گزارشگر همیشه از نقاط قوت فیفا بوده امسالم خیلی خوبه. تاریخچه هایی که میگه یا تیکه هایی که میندازه خیلی بیشتر از سالای پیشه. البته ۱۰۰٪ بعد یه مدت تکراری میشه که چاره ایم نیست, نمیتونن هرروز بهش اضافه کنن
yahoo_4.gif
بزرگترین مشکلی که من تو بازی دیدم دروازه بانان, به شکل وحشتناکی خل و چل تشریف دارن. در کل خیلی پیشرفت خاصی نسبت به سال قبل نکرده به جز انیمیشن و گرافیک, برای همین بعیده امتیاز بالای ۹ بیشتر از ۲-۳ تا بگیره...​

ولی به نظر من باید بهتر از اینا میبود. بالاخره نسل تغییر کرده، انتظار داشتیم یه مقدار عمیق تر باشه گزارش بازی :دی
البته اینقدر تیم و بازیکن توی بازی هست که واقعاً نمیتونن یه گزارشی مثل NBA 2K توی بازی ارائه بدن. مجبوراً یه سری جملات رو عمومی بسازن که برای هر تیم و بازیکنی جواب بده :دی

نمرات یکم دلسردم کرد. دوستان کرکش اومده؟ اگه اومده تا دانلود کنم

بازی هنوز آنلاک نشده. تا آنلاک نشده فکر کرک رو از سرتون بیرون کنید.
فراموش نکن که سالای قبل هم نزدیک به یکی دو ماه طول کشید تا فیفا کرک شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or