امتیازات Fast & Furious: Showdown

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
710072_20130405_640screen003.jpg

[h=1]Hardcore Gamer:1/5[/h]

با دیدن این امتیاز تا چندین ثانیه نتونستم جلوی خندم رو بگیرم . اینا پیش خودشون چی فکر کردن که همچین بازی رو ساختن . لعنت به تو acti

وقت و هزینه , پول , انرژی رو هدر میدن که یه چیز کاملا بی ارزش بسازن در حالی که میتونه رو عناوین دیگه مثل همون COD کار کنه اکتویژن میخواد یه تنه بازیهاش رو نامزد بدترین و نامید کننده ترین بازیه سال بکنه که کاملا هم موفقه به نظرم :|

اولش که بازی دیدم فکر کردم دوستانم ps1 یا سگا بازی میکنن گفتم اسمش چیه این عتیقه را از کجا اوردید سال چند این بازی ساخته شده که در کمال تعجب دیدم برای کنسولهای روز هستش و با خودم گفتم این شرکت با خودش چه فکری کرده که همچین شاهکاری را در سال 2013 داده بیرون :-&بازی از فاجعه هم یکم اون ورتره:|

با دیدن این امتیاز تا چندین ثانیه نتونستم جلوی خندم رو بگیرم . اینا پیش خودشون چی فکر کردن که همچین بازی رو ساختن . لعنت به تو acti
لعنت نکن eeeeeeeeeeeeeee .. مگه قرار بازیها همشون خوب باشن .. تا بد و مزخرف نباشه خوب و عالی هم بیمعنیه:d

Cheat Masters:5/10

The law of the universe dictates that for every popular movie, a video game tie-in must precede it, and while that adage does not often play out well for both gamers and developers, it’s still pretty much the trend. This is the reason why Fast and Furious 6: The Game comes as no surprise, with the movie is coming out in theaters soon, and both Universal Studios and Kabam are definitely taking advantage of riding on the coattails of this latest installment in the FF series.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or