امتیازات Fable Anniversary

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Fable_Anniversary.jpg

سازنده: Lionhead Studios
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox 360

این عنوان همان اولین بازی در سری Fable می باشد که حال با تغییرات مختلف بازگشته است
گرافیک 1080p، نورپردازی بهتر با جزئیات بیشتر، موتور Unreal Engine 3، رابط کابری و سیستم Save جدید و غیره

Destructoid – 7.5/10
Videogamer – 7/10
IGN – 8/10
The Escapist – 3/5
Hardcore Gamer – 4/5
TotalXBOX – 7/10
Metro – 6/10
EGM – 6/10

آخرین ویرایش:
گرافیک 1080p، نورپردازی بهتر با جزئیات بیشتر، موتور Unreal Engine 3، رابط کابری و سیستم Save جدید و غیره
امکان نداره ! 1080 باشه رو سونی هم که
تنها بازی را که 1080 بود فقط متال گیر 4 بود اینو خودم با برنامه که از بازیها گرفتم تست کردم

امکان نداره ! 1080 باشه رو سونی هم که
تنها بازی را که 1080 بود فقط متال گیر 4 بود اینو خودم با برنامه که از بازیها گرفتم تست کردم
حسین بهتر یکم بیشتر تحقیق کنی. MGS4 اصلا HD درست و حسابی نبود که حالا بخواد 1080p باشه! رزولوشن MGS4 = 1024x768
ترجیح میدوم منتظر باشم تا Digital foundry بازی رو نقد کنه. از این حرفا زیاد میزنن قبل بازی.

حسین بهتر یکم بیشتر تحقیق کنی. MGS4 اصلا HD درست و حسابی نبود که حالا بخواد 1080p باشه! رزولوشن MGS4 = 1024x768
با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی چون خودت گفتی دارم میگم

به چشات اعتماد داری اگه اره خودت ببین خودم گرفتم :d اول هم خودم باورم نشد با رو جرو 4.50 می تونی از بازیت عکس بگیری و دقیقا با همون کیفیتی که پخش می کنه عکس سیو می کنه!!! عکس اخری را هم نگاه last of us هست ولی سایزش فرق میکنه :d

سایز عکس ها را ببین 1080 هست

با اینکه ربطی به تاپیک نداره ولی چون خودت گفتی دارم میگم

به چشات اعتماد داری اگه اره خودت ببین خودم گرفتم :d اول هم خودم باورم نشد با رو جرو 4.50 می تونی از بازیت عکس بگیری و دقیقا با همون کیفیتی که پخش می کنه عکس سیو می کنه!!! عکس اخری را هم نگاه last of us هست ولی سایزش فرق میکنه :d

سایز عکس ها را ببین 1080 هست

روجرو از خروجی نهایی کنسول عکس میندازه ...

MGS 4 رزولوشن Native بازی 768*1024 هست که در آخر Upscale میشه به 1080*1920

The last of Us هم رزولوشن Native ش 720p هست که در آخر Upscale نمیشه و همون 720 میمونه
-----

رو 360 تمام بازیها ، در آخر به 1080 آپاسکیل میشن

ولی رو PS3 فقط تعداد کمی مثل همین MGS4 ...

اکثر نقاط ضعفی که به بازی گرفتن اینه که بازی همون گیم پلی 10 سال پیش رو داره! مگه قرار بوده گیم پلی بازی تغییر کنه؟ من زیاد در جریان این نسخه نبودم ولی فکر کنم این جور بازی ها فقط گرافیکشون نسبت به نسخه اصلی تغییر میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or