آخرین ویرایش:
استاد بفرما راه خروج از اون وره سری دراگون بال از سال 1985 تا حالا ادامه داره چجوری از sf تقلید کرده؟؟؟استاد این انیمه تو سطح جان طرفدارای خودش داره و نه تنها اونا بلکه گیمرا هم ازش حمایت میکنن شما که با سبک کار arc اشنا نیستی و نمیدونی گیلتی گیر چیه نظر ندهقطعا قائله رو به لحاظ فروش و حتی امتیازات به Street Fighter V: Arcade Edition خواهد باخت. مگر یه عده معدود انیمه باز بیان سمتش ولی از پشتوانه جامعه گیمری برخوردار نیست. حالا تمام اسکی ها و rip-offـهایی که از روی همین سری SF رفته بماند! من اگر جای کپکام بودم تعقیب قانونی شون میکردم.
استاد بفرما راه خروج از اون وره سری دراگون بال از سال 1985 تا حالا ادامه داره چجوری از sf تقلید کرده؟؟؟استاد این انیمه تو سطح جان طرفدارای خودش داره و نه تنها اونا بلکه گیمرا هم ازش حمایت میکنن شما که با سبک کار arc اشنا نیستی و نمیدونی گیلتی گیر چیه نظر نده
و یه چیز دیگه استاد اگه اینجوریه چرنو تریگر (یکی از بزرگ ترین jrpg های تاریخ) ساخت طراح db پس اونم اسکیه
نمیدونم این چه حرفیه که میزنی! درسته که دراگون بال فایتینگ "جدی" نداشته به اون صورت، اما اکثر اونایی که فایتینگ بازی میکنن هیچ خصومتی با دراگون بال و بازیهاش ندارن. حتی من که طرفدار SF هستم اصلا همچین حسی نسبت به دراگون بال ندارم! اتفاقا عاشق شخصیت هاشم. نمیدونم چرا کاسه داغتر از آش داری میشی!چوبین جان قدمت بازیهای فایتینگ سری دراگون بال از دهه 90 شروع شد. که تازه همون موقع هم در برابر سلاطین فایتینگ مثل mk و sf و tekken هیچکی خسابش نمیکرد. حتی x-men هم فروشش بیشتر از این سری هست. از چی دهه 80 حرف میزنی موقعی که سلاطین این ژانر از جلمه SF خیلی وقت پیش کار خودشونو شروع کرده بودند، دراگون بال داشت بازی کارتی می ساخت. همین الان بری "90s fighting games" رو تو گوگل بزنی هرچی بازی از غول های سبک تا گمنام و درپیت رو واست میاره ولی حتی یه اسم از DB نیست.
تو بازی فایتینگ هم متا رو مد نظر قرار میدید ( Kaine San ) :/
برادر تاحالا چندتا dragon ball بازی کردی شوما؟چوبین جان قدمت بازیهای فایتینگ سری دراگون بال از دهه 90 شروع شد. که تازه همون موقع هم در برابر سلاطین فایتینگ مثل mk و sf و tekken هیچکی خسابش نمیکرد. حتی x-men هم فروشش بیشتر از این سری هست. از چی دهه 80 حرف میزنی موقعی که سلاطین این ژانر از جلمه SF خیلی وقت پیش کار خودشونو شروع کرده بودند، دراگون بال داشت بازی کارتی می ساخت. همین الان بری "90s fighting games" رو تو گوگل بزنی هرچی بازی از غول های سبک تا گمنام و درپیت رو واست میاره ولی حتی یه اسم از DB نیست.