TOP Game کاربر سایت Jul 27, 2011 #1 سلام. Legacy نخستین امتیاز خودش رو از Gamer Limit دریافت کرد. این سایت به هر دو نسخه کنسولی بازی نمره 8 از 10 رو اهدا مرد. Review Reactions: S0HEIL and hosein_fisher
سلام. Legacy نخستین امتیاز خودش رو از Gamer Limit دریافت کرد. این سایت به هر دو نسخه کنسولی بازی نمره 8 از 10 رو اهدا مرد. Review
S0HEIL کاربر سایت Jul 29, 2011 #5 نوشته شده توسط Isildur: Gamespot : 5.5 بیشتر... گيم پلی زير n00b نتيجه اش می شه اين.
RattleSnake کاربر سایت Jul 29, 2011 #6 نمیدونم چطور بعضی گیمرها از نسخه دوم بازی بیشتر از نشخه اولش خوششون امده گيم پلی زير n00b نتيجه اش می شه اين بیشتر... منظورتون با نسخه دوم بازی است دیگه
نمیدونم چطور بعضی گیمرها از نسخه دوم بازی بیشتر از نشخه اولش خوششون امده گيم پلی زير n00b نتيجه اش می شه اين بیشتر... منظورتون با نسخه دوم بازی است دیگه
amirhosein s.a کاربر سایت Aug 2, 2011 #8 موندم biowareرفته سمت خسیسی ea که اینهمه نمرات بد گرفته این عنوانش به خصوص 5.5 گیم اسپات البته فکر کنم 5
موندم biowareرفته سمت خسیسی ea که اینهمه نمرات بد گرفته این عنوانش به خصوص 5.5 گیم اسپات البته فکر کنم 5
VahiD_ST کاربر سایت Aug 2, 2011 #9 من نفهمیدم حکمت ساخت این نسخه چی بود. DA2 اصلا چنگی به دل نزد و داد همه رو در آورد حالا مثلا اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمش رو هم کور کردن.
من نفهمیدم حکمت ساخت این نسخه چی بود. DA2 اصلا چنگی به دل نزد و داد همه رو در آورد حالا مثلا اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمش رو هم کور کردن.