امتیازات Deus EX : Human Revolution

Hamidreza

ناظم انجمن
8t576ffw8u8bnxp0wizp.jpg

این عنوان اولین امتیازش رو از مجله PC GAMER گرفت.

94/100

به به . کی بازی لیک میشه پس ؟ :(

برادران جان مادرتون رحم کنین برای من ذره ای امتیازاش ارزش نداره :دیچه GoTY امسال بشه یا چرت ترین باز سال برای من بهترین بازی سال هست . پس من رو ترول نکنین جان خودتان :-s

• Like
Reactions: Kavigne
این PC Gamer جدیدا با 94 خیلی حال میکنه (به Portal 2 و Dragon Age II هم 94 داده بود :دی) فقط امیدوارم آخرش بازی در حد Portal 2 بشه نه Dragon Age II :دی جالبه به نسخه اول بازی (Deus Ex اصلی) هم 94 داده بود. در کل شروع خیلی خوبی هست.

من که هرچی بازی قدیمی دیدم باز سازی شده، جز افسوس چیزی برام نداشته، امیدوارم اون لحظه های خوب System Shock و Deus Ex رو ... هرچند گیمر های امروزی حوصله ندارن و نمیشه براشون بازی عمیق ساخت.

این pcgamer از اول هم هی قربون صدقه بازی میرفت:d

این PC Gamer جدیدا با 94 خیلی حال میکنه (به Portal 2 و Dragon Age II هم 94 داده بود :دی) فقط امیدوارم آخرش بازی در حد Portal 2 بشه نه Dragon Age II :دی جالبه به نسخه اول بازی (Deus Ex اصلی) هم 94 داده بود. در کل شروع خیلی خوبی هست.
چرا من با Dragon Age II حال کردم ؟!:d

برادران جان مادرتون رحم کنین برای من ذره ای امتیازاش ارزش نداره چه GoTY امسال بشه یا چرت ترین باز سال برای من بهترین بازی سال هست . پس من رو ترول نکنین جان خودتان

اگه برات اهمیت نداره چرا اینجایی؟:دی
این pcgamer از اول هم هی قربون صدقه بازی میرفت
واقعا هم تعریفی هست و بازی خیلی خوبی ساختن. من که از نمایش هاش راضیم و فکر نمی کنم که طرفداراش رو ناراضی کنه

برادران جان مادرتون رحم کنین برای من ذره ای امتیازاش ارزش نداره :دیچه GoTY امسال بشه یا چرت ترین باز سال برای من بهترین بازی سال هست . پس من رو ترول نکنین جان خودتان :-s
چرا بیخود به خودت گرفتی؟
مگه تو سازنده ی این بازی هستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or