امتیازات Destiny: Rise of Iron

BROTHER LOUIE

کاربر سایت
MtbxG9LoyT5KsjfxVqRjDM-480-80.jpg

gamesradar : 8

Destiny: Rise of Iron review: 'A great expansion but straining within the game’s current framework' | GamesRadar+

icxm : 5

REVIEW: Destiny: Rise of Iron

بچه ها شاید سوال من اینجا مناسب نباشه ولی چند روز پیش داشتم تو استور فور می گشتم الکی گفتم بازی دستینی رو دانلود کنم می دونستم اعتبار نداشتم ولی دانلود شد و تا دو گیگ دانلود شد و داشت به دانلود شدن ادامه می داد . تعجب کردم گفتم مگه این بازی پولی نیست ؟پس چرا بدون هیچ پرداخت هزینه ایی داره دانلود میشه ؟ علت چیه بچه ها ؟ دستینی مگه رایگان شده ؟

بچه ها شاید سوال من اینجا مناسب نباشه ولی چند روز پیش داشتم تو استور فور می گشتم الکی گفتم بازی دستینی رو دانلود کنم می دونستم اعتبار نداشتم ولی دانلود شد و تا دو گیگ دانلود شد و داشت به دانلود شدن ادامه می داد . تعجب کردم گفتم مگه این بازی پولی نیست ؟پس چرا بدون هیچ پرداخت هزینه ایی داره دانلود میشه ؟ علت چیه بچه ها ؟ دستینی مگه رایگان شده ؟
دو حالت داره.یا نسخه ی دمو رو زدی سر دانلود یا اینکه بازی اصلی رو دانلود میزاره کنی اما تا پرداخت هزینه بهت اجاره ی بازی نمیده

• Like
Reactions: pro gamer89
دستت درد نکنه برادر چه کاریه همون اول بگه پول نداری دانلود نکن .ترافیک نزدیک 40 گیگ به فنا بره واسه چی ؟
خوب شما خودت متوجه نشدی که چرا یه بازی ۶۰ دلاری یه نسخه Trial داره؟انتظار داشتی بازی ۶۰ دلاری رو رایگان کنه برات استور؟تقصیر اونا نیست که:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or