![152544 152544](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/118/118394-dfb74caaaff25a37d2564a7a67a21d3e.jpg?hash=37dMqq_yWj)
Deadly Premonition 2
A Blessing in Disguise
ناشر: Rocking Star Games
کارگردان: SWERY
سبک: اکشن، متفرقه
تاریخ عرضه: 7/10/2020
پلتفرم: Nintendo Switch
متاکریتیک | اوپنکریتیک
57 | 63
![152546 152546](https://forum.bazicenter.com/data/attachments/118/118396-ba12aee16977009943f7dd647637d3e8.jpg?hash=uhKu4Wl3AJ)
آخرین ویرایش:
این از قطبی هم رد شده!DualShockers 90
God is a Geek 85
Vooks 80
Destructoid 80
COGconnected 73
GAMINGbible 70
Hardcore Gamer 70
Nintendo Life 70
TheSixthAxis 70
CGMagazine 70
Press Start Australia 65
Vandal 65
Trusted Reviews 60
Wccftech 55
Gameblog.fr 50
Atomix 50
IGN 50
Game Informer 50
My Nintendo News 50
GameSpot 50
Jeuxvideo.com 45
VGC 40
Critical Hit 40
Pocket Gamer UK 30
USgamer 20 (هولی شعط)
پیشنهاد میکنم کلیپ های بازی رو نبینین اصن. فریم ریت بازی از رادیواکتیو هم خطرناک تره و ممکنه نسل های بعدتون با آب مروارید به دنیا بیان.
رو پیسی هم پورت بشه نباید انتظار پرفورمنس بهتر از فاجعه رو داشته باشیم. هموت نسخه اولشو با بدبختی میشه رو پیسی تموم کرد.عین نسخه اول، اون نقدهای قطبی اش پابرجاست و به نظر میاد ادامه شایسته ای باشه
ولی از طرفی پرفورمنس و اجرای بازی روی سوییچ فرای فاجعه است!
حداقل امیدوارم بعدا رو PC پورت شه بازی اگه نمیتونن رو سوییچ پرفورمنس بهتری بگیرن
یه جاهایی بازی استاپ میشه کاملا! فکر کن فریم میاد روی صفر!خوبه من و تو از یه جا زخم خوردیم
بیچاره اونایی که باید بازی رو نقد می کردن![]()
یه جاهایی بازی استاپ میشه کاملا! فکر کن فریم میاد روی صفر!خب لعنتی خیر سرت خیلی وقته توی این صنعت هستی، چندتا بازی هم ساختی. خبرت پاشو یه تیم دست و درمون بیار که اینقدر تعطیل نباشه اوضاعشون. در حدی افتضاح هست که جیم استرلینگ ایمیل زده بهشون و گفته نمیخوایین درستش کنین؟ اونا هم گفتن نه!
آخه کدوم بازی رو دیدین اینجوری باشه؟ کنترل کیفی کدوم قبرستونیه؟ برنامه نویساتون رو از کدوم جهنمی آوردین؟ بازی گرافیکش هم تعطیله آخه. واقعا با چه رویی بازی رو با این وضعیت عرضه کردن؟![]()
من تقریبا مطمئن شدم تیم پشت بازی خودشون بازی رو اصلا اجرا نکردن، یه چی سرهم کردن و مستقیم فرستادن برای پخش و فروش
اصلا مگه حتی یکیشون بازی رو نیم ساعت بازی کرده باشه، بعد بگه اهم اره این بازی اماده عرضه هس
+
1-2 تا نقد که از بازی دیدم، مثل اینکه داستان و شخصیت ها هم نسبت به شماره قبلی افت کردن و اون اندازه جالب نیستن، خلاصه اینکه یه downgrade کامل هست نسبت به شماره اول![]()
من دیدم، حقیقتا باورم نمیشد. عجب پرفورمنس زباله ایی دارهپیشنهاد میکنم کلیپ های بازی رو نبینین اصن. فریم ریت بازی از رادیواکتیو هم خطرناک تره و ممکنه نسل های بعدتون با آب مروارید به دنیا بیان.