Fallen Soul کاربر سایت Oct 27, 2011 #4 نوشته شده توسط Lord Elrond: دو تا 9 یه 4.5 ؟ چطور ممکنه آخه ؟ بیشتر... فکر کنم یارو بازی رو یک بازی کامل اومده نقد کرده نفهمیده ارکیده یوروگیمر 9 داده بعد ... ؟!
نوشته شده توسط Lord Elrond: دو تا 9 یه 4.5 ؟ چطور ممکنه آخه ؟ بیشتر... فکر کنم یارو بازی رو یک بازی کامل اومده نقد کرده نفهمیده ارکیده یوروگیمر 9 داده بعد ... ؟!
HamidoOs کاربر سایت Oct 27, 2011 #6 نوشته شده توسط Lord Elrond: دو تا 9 یه 4.5 ؟ چطور ممکنه آخه ؟ بیشتر... فکر کنم بد نباشه پـُستی که توی اونجا دادم رو اینجا هم دوباره بچسبونم. میگه که: نوشته شده توسط HamidoOs: یه نکته کوچیک اینکه این گیم یکی از پرطرفدارترین Racing های دستگاههای آرکید بوده. این بازی به خاطر دریفتهایی که میشه توش زد خیلی معروفه. بیشتر...
نوشته شده توسط Lord Elrond: دو تا 9 یه 4.5 ؟ چطور ممکنه آخه ؟ بیشتر... فکر کنم بد نباشه پـُستی که توی اونجا دادم رو اینجا هم دوباره بچسبونم. میگه که: نوشته شده توسط HamidoOs: یه نکته کوچیک اینکه این گیم یکی از پرطرفدارترین Racing های دستگاههای آرکید بوده. این بازی به خاطر دریفتهایی که میشه توش زد خیلی معروفه. بیشتر...