امتیازات Company of Heroes 2: Ardennes Assault

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
KeyArtForBlogSMALLER.png

خوب امتیازات این دنباله COH داره تدریجا میاد.

PC GAMER : 81/100

یکم از قیمت بازی انتقاد کرده ولی در مجموع بازی را با ارزش دونسته.

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین بازی های استراژِک من خودم قبل از این بازی (Coh2) بازی استراژِک بدم میومد به پیشنهاد دوستم وارد این بازی و این سبک شدم و الان جز بیشترین پلی من محسوب میشه این dlc هم چون فقط کمپین داره اولویتی برای خریدش نیست شما میتونید تا تخفیفات کریسمس صبر کنید تا dlc الان 60 ت نخرید و اون موقع به قیمت مناسب تر تهیه کنید

کاملا موافقم باهات.منم از طرفدارای دو اتیشه coh 2 هستم با 880 ساعت گیم پلی.چاره ای نیست انگار باید وایسیم تا کریسمس.
یکی از بهترین بازی های استراژِک من خودم قبل از این بازی (Coh2) بازی استراژِک بدم میومد به پیشنهاد دوستم وارد این بازی و این سبک شدم و الان جز بیشترین پلی من محسوب میشه این dlc هم چون فقط کمپین داره اولویتی برای خریدش نیست شما میتونید تا تخفیفات کریسمس صبر کنید تا dlc الان 60 ت نخرید و اون موقع به قیمت مناسب تر تهیه کنید

دوستان کمپانی باز ایرانی اگر دوست داشتند بنده اد کنند تا به جمع کوچک ما (حدود 10 نفری هستیم ) بیان و با هم بازی کنیم
ایدی استیمم sadra_gamer

من به عظمت ماشین جنگی رایش فقط از طریق این بازی پی بردم! برای فهم تاکتیک ها و ادوات مورد استفاده در جنگ دوم باید صدتا کتاب و ژورنال نظامی میخوندم تا به این شبیه سازی میرسید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or