امتیازات Commandos: Origins

r.t.1.n

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
چه خوب که نمرات بازی بالاتر رفته. به نظرم اون چیزی که باید رو تیم تو بهترین حالتش ساخته. نهایت پتانسیل کماندوز تو این نسل همینه به نظرم. من اگه فن کماندوز بودم یه درصد هم شک نمیکردم به خریدش.

سلام.

من بازی رو رفتم.

خیلی خیلی باگ داره. آنگار نسخه آلفا بازی رو دارید انجام میدید.

کلیک کردن ایراد داره. اصلا تعجب کردم از این همه مشکلات بازی.

اگر برید توی استیم کامنت ها رو بخونید، دقیقا این موارد رو گفتن.

واقعا باید این بازی رو mimimi درست می کرد. حیف شد این بازی با این سابقه و خاطره، این مدلی پیش رفت.

باید منتظر پچ جدی باشیم براش.

یا علی...

نسخه ۱ فکر کنم امتیاز ۶.۵ از ۱۰ از گیم اسپات گرفت و ign هم کمتر از الان بود.ملت فقط میخوان غر بزنن و نوستالوژی پرستی کنن.
البته بحث خاطره وانتظار از بازی تا حدی درسته مخصوصا وقتی توی این سبک شاهکاری مثل شدو تاکتیک الان هست و انتظار داشتیم کوماندوز حداقل در سطح اون بازی ظاهر بشه باتوجه به خاطراتی که ازش داشتیم

• Like
Reactions: Rohshen
البته بحث خاطره وانتظار از بازی تا حدی درسته مخصوصا وقتی توی این سبک شاهکاری مثل شدو تاکتیک الان هست و انتظار داشتیم کوماندوز حداقل در سطح اون بازی ظاهر بشه باتوجه به خاطراتی که ازش داشتیم
اگر بنظرتون شدو تاکتیک شاهکاره یکبار

Shadow Gambit​

بازی کن
آخرین بازی استودیو mimi هس

• Like
Reactions: Dante _Sparda
دو نمره جدید اضافه شد و پست اول به همراه تمام نمره ها آپدیت شد

Meta: 76

GameStar: 70
Slant Magazine: 60

=========

خودم یه یک ساعتی دیروز وقت کردم بازی کردم به نظرم همین 70 تا 80 نمرشه باگ خاصی هم ندیدم، یکم مشکل استاتر داره، ولی کلیت بازی همچنان لذت بخشه
اون زمانی که من نسخه های اصلی رو روی سیستم Pentium 3 خودم میرفتم اصلا نه میدونستم متا چیه نه هیچ کدوم ایرادات و ادا و اطوارا الان این منتقدا، هر کی از اونا خوشش اومد از اینم خوشش میاد
تمام

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or