امتیازات chernobylite

rahyarpaul

کاربر سایت
30 سال از حادثه چرنوبیل گذشته است و قرار است در نقش ایگور، پا به چرنوبیل بگذاریم تا به جستجوی همسرش بپردازیم.

ناشر: The Farm 51
سازنده: The Farm 51
تاریخ ریلیز: 28 جولای 2021 برای Pc
نسخه کنسولی 7 سپتامبر 2021
ژانر: Action, Adventure, RPG

2021-07-27_20-50-17.jpg

2021-07-30_14-17-01.jpg

آخرین ویرایش:
فقط منتظرم یکبار دیگه صدای گیتار استالکر ها رو بشنوم وقتی دور هم توی خرابه های یک کشتی زنگ زده کنار آتش جمع شدند من دارم از داخل بک پک و اینونتوری کنسرو و نان میخورم بعد بیرون صدای خش خش وبرگ ها و صاعقه و بارونه که زون رو زنده نشون میده ! به امید نمرات بسیار بالا برای استالکر 2 .

فقط منتظرم یکبار دیگه صدای گیتار استالکر ها رو بشنوم وقتی دور هم توی خرابه های یک کشتی زنگ زده کنار آتش جمع شدند من دارم از داخل بک پک و اینونتوری کنسرو و نان میخورم بعد بیرون صدای خش خش وبرگ ها و صاعقه و بارونه که زون رو زنده نشون میده ! به امید نمرات بسیار بالا برای استالکر 2 .
رضا این chernobylite، شدیدا این بازی نوستالژی استالکر رو برام داره، شاید تو هم سر همین موضوع اینو نوشتی. استالکر 2 چه شود.

رضا این chernobylite، شدیدا این بازی نوستالژی استالکر رو برام داره، شاید تو هم سر همین موضوع اینو نوشتی. استالکر 2 چه شود.
درود بر تو دوست قدیمی -یادش بخیر کال افا پریپیات رو اینقدر ماد زدم روش دیگه ویندوز خراب میشد!!!LOL
اره اون یک چیز دیگه است روس ها و کلا اروپای شرقی ها تو خلق اتمسفر خیلی قهارن . اگر تیم استالکر قدیمی کسی مونده باشه و بتونن همون جو قدیم رو روی تکنولوژی جدید پیاده سازی کنن باید باز با یک دنیای بسیار بیرحم و فراموش نشدنی روبرو بشیم که از شدت سیاهی خفقان آوره - اینقدر خوب اتمسفر استالکر های قدیم رو دراورده بودن گشت گذار شب هاش مثل بازی کردن دارک سولز برای بار اول بود واقعا استرس آور و اینکه نمیدونستی چه اتفاقی می افته. بسیار منتظر استالکر 2 هستم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or