امتیازات Bulletstorm: Full Clip Edition

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
K8GG3op2gOtoDBmS_VsDX_AkhqWO9ZmQXrQM707Lyd7KIr2rFLwnbIVysFx50_z5twaDlZ56aTxhNCAfl7IdjaFlpujckwEYNrysRj6CkBuhfhHxZ7RJTQU6n5g0BnpVXox2BI6W

Bulletstorm: Full Clip Edition PC, PS4 , Xbox One
Developer: People Can Fly, Epic Games
Publisher: Gearbox Publishing
Released: April 7, 2017

ign : 7.8
http://www.ign.com/articles/2017/04/06/bulletstorm-full-clip-edition-review

خوب امتیازاشم همچین مالی نیست .
باید دید استقبال گیمرا ازش چی میشه. طبق بیانیه ای که اینا صادر کردند با استقبال خوب گیمرا حتما ادامه هم میدن.
به نظرم بهتره صبر کرد و توی تخفیفات بازی رو خرید.

خوب امتیازاشم همچین مالی نیست .
باید دید استقبال گیمرا ازش چی میشه. طبق بیانیه ای که اینا صادر کردند با استقبال خوب گیمرا حتما ادامه هم میدن.
به نظرم بهتره صبر کرد و توی تخفیفات بازی رو خرید.

نه مسعودجان اشتباه نکن و بازی را بخر. این نمرات نسخه ریمستر هست و نمرات نسخه ریمستر مهم نیست.

بازی شش سال پیش اومد و میانگین نمرات 84 داره. بازی شاهکار هست. یکی از بهترین شوترهای اول شخص تمام دوران. :x

همین الان بازی را بخر و حالشو ببر. :D

نه مسعودجان اشتباه نکن و بازی را بخر. این نمرات نسخه ریمستر هست و نمرات نسخه ریمستر مهم نیست.

بازی شش سال پیش اومد و میانگین نمرات 84 داره. بازی شاهکار هست. یکی از بهترین شوترهای اول شخص تمام دوران. :x

همین الان بازی را بخر و حالشو ببر. :D
بهزاد جان شکی تو خوب بودن بازی نیست .
همچنین میشه شما یک بازی رو توصیه کنی و اون بازی رو بازی نکرد.اجازه بده یک پرانتز باز کنم(توی امضات نوشتی شینجی میکامی پدر سبک survival horror ، با شناختی که من ازت و از مقاله هات به دست اوردم باید لقب son of survival horror رو هم به تو اعطا کرد.^:)^)
حالا نتیجه : مگه میشه یک بازی رو پسر سبک survival horror معرفی کنه و بازیش نکرد.:)
اقا من تسلیم بازی رفت تو لیست خرید و با قیمت فول پرایس:D

• Like
Reactions: ALBERT W3SKER
این نسخه با نسخه قبلی چ فرقی داره دوستان؟
هیچ فرقی نداره فقط می خوان بکنند تو پاچمون که خرج نسخه بعدیشون دربیاد:|(مگه این که به چندتا ایتم بگید محتوا:|)
حتی خود سونی هم میدونه این قضیه رو وگرنه به کسایی که پیش خرید میکنند 9 دلار تخفیف نمیداد:|
یکی از دلایلی هم که متایه بازی اومده پایین همینه قیمت بالایه بازی که چندین سال قبل اومده نکته بعدی هم اینه که با قدرت نسل هشتم ببین چقدر گرافیک تغییر کرده:| معلوم چقدر التماسشون کردن که حاظر شدن بازی رو بکنند 1080 وگرنه همون 720 میدادن تحویل:|
من بشخصه یکی از بهترین شوترهام تو نسل قبل بود یعنی واقعا چقدر باهاش حال کردم ولی اینجور ریمستر کردن ها بدجور میره رو اعصابم(دقیقا مثل ریمستر قسمت سوم خدای جنگ)
بنظر من اگه کسای که این بازی رو تو نسل قبل انجام ندادن صبر کنند بازی نخفیف بخوره از همین الان معلومه بازی چند ماه دیگه قیمتش نصف میشه کسایی هم که اهل تخفیفا تپلند که دیگه صبر کنند بازی میشه 10 دلار:D ولی حتما کسایی که بازیش نکردن این بازی رو بگیرن این بازی خداااس:D خودمم بششه 10 دلار میگیرمش:D

ــــــــــــــــ
هیچ فرقی نداره فقط می خوان بکنند تو پاچمون که خرج نسخه بعدیشون دربیاد:|(مگه این که به چندتا ایتم بگید محتوا:|)
حتی خود سونی هم میدونه این قضیه رو وگرنه به کسایی که پیش خرید میکنند 9 دلار تخفیف نمیداد:|
یکی از دلایلی هم که متایه بازی اومده پایین همینه قیمت بالایه بازی که چندین سال قبل اومده نکته بعدی هم اینه که با قدرت نسل هشتم ببین چقدر گرافیک تغییر کرده:| معلوم چقدر التماسشون کردن که حاظر شدن بازی رو بکنند 1080 وگرنه همون 720 میدادن تحویل:|
من بشخصه یکی از بهترین شوترهام تو نسل قبل بود یعنی واقعا چقدر باهاش حال کردم ولی اینجور ریمستر کردن ها بدجور میره رو اعصابم(دقیقا مثل ریمستر قسمت سوم خدای جنگ)
بنظر من اگه کسای که این بازی رو تو نسل قبل انجام ندادن صبر کنند بازی نخفیف بخوره از همین الان معلومه بازی چند ماه دیگه قیمتش نصف میشه کسایی هم که اهل تخفیفا تپلند که دیگه صبر کنند بازی میشه 10 دلار:D ولی حتما کسایی که بازیش نکردن این بازی رو بگیرن این بازی خداااس:D خودمم بششه 10 دلار میگیرمش:D

در مورد قیمت حق با شماست اما خیلی کم لطفیه اگر بگیم هیچ تغییری نکرده...
Bulletstorm: Full Clip Edition is a fine remaster of an exhilarating game, at a not-so-fine price

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or