highergraphic کاربر سایت Jan 26, 2011 #1 این بازی که بر روی XBL و PC عرضه می شود اولین امتیازات خود را گرفت: Gaming Bolt : 8.5/10 Digital Spy : 4/5 Resolution : 6/10 Console Arcade : 4/5 XXLGaming : 88/100 WolfsGamingBlog :8/10 NXT Gamer : 8/10 Shadowlocked : 3/5 آخرین ویرایش: Jan 26, 2011 Reactions: XagroX and Squidward
این بازی که بر روی XBL و PC عرضه می شود اولین امتیازات خود را گرفت: Gaming Bolt : 8.5/10 Digital Spy : 4/5 Resolution : 6/10 Console Arcade : 4/5 XXLGaming : 88/100 WolfsGamingBlog :8/10 NXT Gamer : 8/10 Shadowlocked : 3/5
Fenris Wolf کاربر سایت Jan 26, 2011 #3 چه جالب من اصلا اسم این بازی به گوشم نخورده بود....... امتیازاتش که خیلی خوبه به نظر من فقط 1up oxm و gamespot مهم اند(از نظر نمره دهی) Spoiler این یک نظر شخصی و جون من نقل نکنید این یه تیکه رو ok
چه جالب من اصلا اسم این بازی به گوشم نخورده بود....... امتیازاتش که خیلی خوبه به نظر من فقط 1up oxm و gamespot مهم اند(از نظر نمره دهی) Spoiler این یک نظر شخصی و جون من نقل نکنید این یه تیکه رو ok
VahiD_ST کاربر سایت Jan 26, 2011 #4 نوشته شده توسط jaki: چه جالب من اصلا اسم این بازی به گوشم نخورده بود....... امتیازاتش که خیلی خوبه به نظر من فقط 1up oxm و gamespot مهم اند(از نظر نمره دهی) Spoiler این یک نظر شخصی و جون من نقل نکنید این یه تیکه رو ok بیشتر... می خوام پستتو نقل کنم تا حالتو بگیرم.:d درسته GS مهمه، ولی همه چیز که GS نمیشه. سایتهایی مثل IGN (که البته زیاد شیرین میزنه):d، Game Informer، Edge و غیره هم مهم هستن.
نوشته شده توسط jaki: چه جالب من اصلا اسم این بازی به گوشم نخورده بود....... امتیازاتش که خیلی خوبه به نظر من فقط 1up oxm و gamespot مهم اند(از نظر نمره دهی) Spoiler این یک نظر شخصی و جون من نقل نکنید این یه تیکه رو ok بیشتر... می خوام پستتو نقل کنم تا حالتو بگیرم.:d درسته GS مهمه، ولی همه چیز که GS نمیشه. سایتهایی مثل IGN (که البته زیاد شیرین میزنه):d، Game Informer، Edge و غیره هم مهم هستن.
NaViiDii God Of War کاربر سایت Jan 28, 2011 #9 بازی متوسط رو به پایین میزنه امشب Trial دان میکنم ببینم چجوریاس . عکسش که زیاد جذاب نبود .
VahiD_ST کاربر سایت Feb 3, 2011 #12 GameSpot (Xbox 360 Version) : 6.0 / 10 GameSpot (PC Version) : 6.5 / 10