BROTHER LOUIE کاربر سایت Sep 19, 2016 #1 Hobby Consolas : 9/3 Digital Spy: 9 LaPS4 : 9 IGN Spain : 8/8 IGN : 8/2 Hardcore Gamer : 8 Push Square : 8 Metro GameCentral : 8 Trusted Reviews : 8 VideoGamer : 8 Reactions: Adam, kamyy, morteza75 و 5 کاربر دیگر
Hobby Consolas : 9/3 Digital Spy: 9 LaPS4 : 9 IGN Spain : 8/8 IGN : 8/2 Hardcore Gamer : 8 Push Square : 8 Metro GameCentral : 8 Trusted Reviews : 8 VideoGamer : 8
s.1 کاربر سایت Sep 20, 2016 #3 من نسخه pc بازی کردم انگار که با شبیه ساز میکر بازی از ps4 به pc انتقالش دادن یعنی 1 دونه اپشن گرافیکی هم نداره جا داره بگم خسته نباشن. البته تنها مزیتش اینه که بسیار عالی فریم می ده گرافیک هم به نسبت قبل پیشرفت داشته
من نسخه pc بازی کردم انگار که با شبیه ساز میکر بازی از ps4 به pc انتقالش دادن یعنی 1 دونه اپشن گرافیکی هم نداره جا داره بگم خسته نباشن. البته تنها مزیتش اینه که بسیار عالی فریم می ده گرافیک هم به نسبت قبل پیشرفت داشته
( Layken ) عضو تحریریه Sep 20, 2016 #4 من هنوز فلسفه نمره دادن به بازی هایی که قبلا نقد و نمره گرفتن را نفهمیدم Reactions: aliatlas, Coffee Addicted, MK_COD و 3 کاربر دیگر