امتیازات Bionic Commando Rearmed

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
Bionic Commando یک بازی موفق بود که در سال 1988 ساخته شد . حالا بعد از 20 سال Capcom همون بازی رو با حفظ 2D بودن ولی با گرافیک نسل جدید و خیلی زیبا با نام Bionic Commando Rearmed فردا در XBL و پس فردا در PS Store منتشر خواهد کرد .

اولین نقد این بازی توسط IGN انجام شده و به هر دو نسخه امتیاز 9.4 تعلق گرفته :

v2y5tz.jpg

سلام!
از اول هم مشخص بود که کپکام روی بازی واقعا کار کرده است.
البته اگه امتیازات بازی را اینجا قرار می دادید به نظرم بهتر بود.
امتیازات بازیهای Xbox Live Arcade
البته میشه برای بازیهای PSN هم تاپیک جداگانه زد.

این بازی بازیه مهمی هست و میشه گفت از بازیهای Arcade ه معمولی مهمتره .
کلا اون تاپیک برای بازیهای کم سر و صدا باشه بهتره ...

نسخه X360 :

Official Xbox Magazine ----- 70%
Eurogamer ----- 80%
1UP ----- 95%
Cheat Code Central ----- 90%

GamePro ----- 80%

نسخه PS3 :

Play UK ----- 88%
Edge Magazine ----- 80%
GamePro ----- 80%
1UP ----- 95%
Cheat Code Central ----- 90%

من خودم که بازی کردم از لحاظ کنترل مشکل داشت ، یعنی کنترل بازی خوشدست نیست و یکم اذیت میکنه .
مثبت ترین فاکتور بازی همون گرافیکشه ...

Gamespot به نسخه X360 امتیاز 7.5 و به نسخه PS3 امتیاز 8 داد .

دلیلش هم همون مشکل کنترل بازی هست که منم گفتم ... چون من اول نسخه 360 رو بازی کردم و این بازی باید با D-Pad انجام بشه ( با آنالوگ که اصلا نمیشه و خیلی مشکل داره کنترلش ) .
بعدش که نسخه PS3 هم بازی کردم متوجه شدم که با D-Pad ه دسته PS3 کنترل بازی راحت تر و روون تره .

ولی در کل حتی در نسخه PS3 هم کنترل بازی خیلی جالب نیست ...

PS3
X360

Gamespot به نسخه X360 امتیاز 7.5 و به نسخه PS3 امتیاز 8 داد .

دلیلش هم همون مشکل کنترل بازی هست که منم گفتم ... چون من اول نسخه 360 رو بازی کردم و این بازی باید با D-Pad انجام بشه ( با آنالوگ که اصلا نمیشه و خیلی مشکل داره کنترلش ) .
بعدش که نسخه PS3 هم بازی کردم متوجه شدم که با D-Pad ه دسته PS3 کنترل بازی راحت تر و روون تره .

ولی در کل حتی در نسخه PS3 هم کنترل بازی خیلی جالب نیست ...
يعني براي يك چيز به اين سادگي نيم نمره اختلاف بين دو نسخه بوجود مياد!؟ بابا دست دمشون گرم.

ببخشيد آقا نيما
من خيلي كنج كاو شدم بدونم شما واقعا چه جوري اين همه بازي رو روي PS3 بازي ميكني؟

این بازی انلاینه؟ یا بخش single هم داره؟؟
این بازی فقط آفلاینه و اصلا آنلاین نداره.

امتیاز گیم اسپات هم فکر می کنم زیادی سخت گیرانه باشه برای این بازی چون به غیر از کنترلش که خیلی هم ضعیف نیست بازی تقریبا هیچ مشکلی نداره.
در هر حال این یه بازی remake بوده و قرار نبست داستان و گیم پلی خیلی جدید و جذابی بهش اضافه بشه.

این بازی فقط آفلاینه و اصلا آنلاین نداره.

امتیاز گیم اسپات هم فکر می کنم زیادی سخت گیرانه باشه برای این بازی چون به غیر از کنترلش که خیلی هم ضعیف نیست بازی تقریبا هیچ مشکلی نداره.
در هر حال این یه بازی remake بوده و قرار نبست داستان و گیم پلی خیلی جدید و جذابی بهش اضافه بشه.
امتیاز گیم اسپات سخت گیرانه نیست فقط نحوه امتیازدهی اش مشکل دارد.
میخواستند بگویند که کنترل در نسخه ps3 بهتر است و چون کاهش و افزایش بصورت 0.5 است مجبور شده اند از نسخه 360 این مقدار را کم کنند.

منم همون سئوال LeonSM رو دارم... نسخه پی سی این بازی رو از کجا باید دانلود کرد؟
(شاید جای این سئوال اینجا نباشه ولی جای دیگه ای پیدا نکردم... لطفا اگه میدونید جواب بدید... ممنون)

منم همون سئوال LeonSM رو دارم... نسخه پی سی این بازی رو از کجا باید دانلود کرد؟
(شاید جای این سئوال اینجا نباشه ولی جای دیگه ای پیدا نکردم... لطفا اگه میدونید جواب بدید... ممنون)
شما این بازی رو می تونی از سایت اصلیش خریداری کنی به صورت آنلاین و دانلود کنی:
http://shop.capcom.com/DRHM/servlet...mus&Locale=en_US&Env=BASE&productID=106611900

نسخه کرک شدش هنوز نیومده.

بسیار ممنون... (جدا از مشکلات خرید اینترنتی برای ما ایرانیا) من نمیدونستم این بازی 8 گیگه! و با سرعتای ما قابل دانلود نیست... تنها راهش همونه که بشینیم تا دی وی دیش تو بازا بیاد :(

بسیار ممنون... (جدا از مشکلات خرید اینترنتی برای ما ایرانیا) من نمیدونستم این بازی 8 گیگه! و با سرعتای ما قابل دانلود نیست... تنها راهش همونه که بشینیم تا دی وی دیش تو بازا بیاد :(

اون 8 گیگ که شما دیدی مقدار فضای مورد نیاز روی هارد هست ... بعید میدونم حجمش بالای 500 مگ باشه !
چون نسخه 360 و PS3 هر کدوم حدود 300 مگ هستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or