امتیازات BF3: Close Quarters DLC

دیگه 4 تا مپ با 4 تا سلاح جدید امتیاز دادن داره ؟

نميدونم اين ديگه چهي سياستي هست كه ميان به DLC ها امتياز ميدن

دقیقا معلوم نیست این کار مسخره از کجا شروع شده. آخه من نمیفهمم چندتا مپ تازه و 2 تا مود تازه امتیاز دادن داره؟! اصلا به چیش میخوان امتیاز بدن آخه؟! گیم پلی همونه دیگه تغییری نکرده که فقط بعضی ایرادات و ... برطرف میشه. حالا چطوری نقد میکنن خدا عالم. باید بشینم بخونم ببینم اینا چی مینویسن واسه خودشون :دی

اکثر سایت ها هم DLC ها رو نقد نمیکنن. تو متا نگاه کنید میبینید تعداد نقش هاشون انگشت شماره.

حالا بعضیاشون میخوان اعضای تحریریه ـشون بیکار نباشن میگن بشینید نقد کنید امتیاز بدید :دی

این سیستم امتیاز دادن به DLC به ضرر هر کسی میتونه باشه به جز اهالی گیمر!! چون منِ خریدار ، وقتی میبینم امتیازاتِ داده شده در حد مطلوب هست میخرمش و پولم دور ریز نمیشه!!

این سیستم امتیاز دادن به DLC به ضرر هر کسی میتونه باشه به جز اهالی گیمر!! چون منِ خریدار ، وقتی میبینم امتیازاتِ داده شده در حد مطلوب هست میخرمش و پولم دور ریز نمیشه!!

دوست عزیز این مال وقتی هست من میخوا dlc me3 بخرم یا dlc بازی witcher و کلا چیزی که به داستان و اینجور چیز مربوط بشه اینجا کلا 4 تا مپ و 4 تا سلاح جدید چیش رو میخوان نقد کنن ؟ مثلا صدای سلاح های جدید خوب کار شده امتیاز میدن ؟ الان امده داده 70 خوب این 70 یعنی چی ؟ 4 تا مپ جدید نمره70 میگیره چه معنی میده اصلا ؟
اکثر سایت ها هم DLC ها رو نقد نمیکنن. تو متا نگاه کنید میبینید تعداد نقش هاشون انگشت شماره.

حالا بعضیاشون میخوان اعضای تحریریه ـشون بیکار نباشن میگن بشینید نقد کنید امتیاز بدید :دی

تحریرشون خیلی بیکارن دیگه :d

باید مثل Exapnsion ـه Special Forces واسه BF2، اونجوری DLC بدن که تفاوت کامل احساس بشه :d الآن CQ من اصلا هیچی احساس نکردم :d !
امیدوارم Armored Core درست و حسابی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or