امتیازات Armored Core VI: Fires of Rubicon

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• مجموع رای دهنده‌ها
    78
  • نظرسنجی بسته شده است .
پیش بینی سخته
ابدا هیچ ایده ای ندارم که چی ساختن

البته یک چیزی چند وقت پیش میخواندم که اینکه قرار است از تجربه ی کمبت این بازی روی بازی های اینده سولزلایک استفاده شود که این میتونه خیلی خفن باشه کلا با این سبک حال میکنم کمبت تمام عیار چالش جالبی باید باشد
فرض کنید همان زمان که دارید میلی اتک میدید بعدش با یک دکمه از پشت کتف لانچر های موشک رو بشه یک هو چهار موشک بخوره به دشمن کتلت بشه عجب چیزی شود بعدش که دشمن پرت شد با تیربار سنگین دشمن را به رگبار ببندیم جدا از این مبازرات سه بعدی هم بسیار به عمق تجربه خواهد افزود فقط کاش یک جوری نشود که یک جوری بشود که انگار یک جوری شده که حس درگیری تن به تن از بین رود

• Smile
Reactions: Tatsumaru
FromSoftware Inc با سکیرو و تا حدودی نینجا بلید تو گذشته تواناییاش رو توی طراحی مبارزات متفاوت از سری سولز ثابت کرده، هرچی هم این بازی با ساخته‌های قبلیشون فرق داشته باشه بازم مطمئنا از پسش براومدن!

فکر می کنم ۸۹ یا ۹۰ بشه. از بازی تعریف و تمجید شده تا اینجا. مردم هم تو کامنت های یوتوب اکثرا گفته بودن می خرن بازی رو و منتظرشن.

این سری بازی مثل گاندام مفاهیم سیاسی توشون پر رنگه؟

نمیدونم بازی نکردم. ولی فکر نکنم آرمورد کور مثل گاندام خیلی تنش سیاسی داشته باشه

دنیا تو AC اساسا به فاک رفته همین جوریش، ولی خب من خیلی چیزی از داستان این سری نمیدونم

• Like
Reactions: rpg321

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or