Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member May 9, 2014 #1 Age of Mythology: Extended Edition Microsoft Studios PC Eurogamer: 6
Inquisitor Righteous Armors Me کاربر سایت May 9, 2014 #2 PCGamer:77 من نقد یوروگیمر رو خوندم طرف به جا انتقاد گیم پلی رو با Age of Empire 2 که زمان بچگیش بازی میکرده مقایسه کرده!
PCGamer:77 من نقد یوروگیمر رو خوندم طرف به جا انتقاد گیم پلی رو با Age of Empire 2 که زمان بچگیش بازی میکرده مقایسه کرده!
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member May 9, 2014 #3 بازی می کنم فقط به این عشق Thor و Odin بیچگیهام رو باز ببینم به جا این آت و آشغال های مارول!!!
B Blaugrana کاربر سایت May 9, 2014 #4 يادش بخير دوبله دارينوس ، "چكار كنم ؛ آنجا خواهم رفت" خيلي باحال بود .
reza_ps3 کاربر سایت May 9, 2014 #5 من که دارم دانلودش میکنم من با این بازی توی گیم نت با دوستانم خاطرات به یاد ماندنی داشتم
esemech کاربر سایت May 9, 2014 #6 تریلری ازش منتشر شده که ببینیم ارزش داره دوباره بخرمش، یک ماه پیش از دوباره خریدم.
B Blaugrana کاربر سایت May 10, 2014 #7 آقايون اين نسخه روي ويندوز 8.1 و Xp نمياد ؟؟ من يه جا خوندم واسه ويندوز 7 نسخه 64 بيتي هست ؟! من دانلودش كردم نمياد متاسفانه بايد 7 نصب كنم .. شرمنده تاپيك مربوط به مشكلات نديدم از اين بازي .
آقايون اين نسخه روي ويندوز 8.1 و Xp نمياد ؟؟ من يه جا خوندم واسه ويندوز 7 نسخه 64 بيتي هست ؟! من دانلودش كردم نمياد متاسفانه بايد 7 نصب كنم .. شرمنده تاپيك مربوط به مشكلات نديدم از اين بازي .
»»» Im AhN ««« کاربر سایت May 10, 2014 #8 Eurogamer: 6 !!!!! کسی که نقد کرده فکر کنم تعصب خاصی رو این بازی داشته ها ... !
susha کاربر سایت May 10, 2014 #9 نوشته شده توسط Dark Me: Eurogamer: 6 !!!!! کسی که نقد کرده فکر کنم تعصب خاصی رو این بازی داشته ها ... ! بیشتر... تعصب یا نفرت ؟! این تیکش خیلی ب حاله While Age of Mythology was definitely a huge step away from the series' formula بیشتر...
نوشته شده توسط Dark Me: Eurogamer: 6 !!!!! کسی که نقد کرده فکر کنم تعصب خاصی رو این بازی داشته ها ... ! بیشتر... تعصب یا نفرت ؟! این تیکش خیلی ب حاله While Age of Mythology was definitely a huge step away from the series' formula بیشتر...
Mr. Worldwide کاربر سایت Jun 12, 2014 #10 pixel judge 9/10 Tom's Guide 8/10 techtudo 8.5/10 insidegamer.nl 6/10 cheatmasters 6.5/10 jags.in 7.5/10
pixel judge 9/10 Tom's Guide 8/10 techtudo 8.5/10 insidegamer.nl 6/10 cheatmasters 6.5/10 jags.in 7.5/10
E EIGRP کاربر سایت Jun 16, 2014 #11 مگه این آت و آشغالای عهد بوق هنوزم طرفدار دارن که دوباره ریلیز میشن؟
Mλjid کاربر سایت Jun 16, 2014 #12 نوشته شده توسط EIGRP: مگه این آت و آشغالای عهد بوق هنوزم طرفدار دارن که دوباره ریلیز میشن؟ بیشتر... عمو کلاس ششمی گفتی؟
نوشته شده توسط EIGRP: مگه این آت و آشغالای عهد بوق هنوزم طرفدار دارن که دوباره ریلیز میشن؟ بیشتر... عمو کلاس ششمی گفتی؟