امتیازات نسخه X360 بازی Plants vs. Zombies

• Thread starter Thread starter Mr.Ok
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Mr.Ok

کاربر سایت
Worth Playing : 9/10

plants-vs-zombies.jpg

پ.ن:حقشه...!

میانگینش زد رو دست ریچ :d بازی آرکیده ؟
ببخشید من کلن اطلاعاتم درموردش کمه :d
آره بازیش آرکید هست و به شدت زیبا و اعتیاد آوره :دی پارسال واسه PC عرضه شد و من خیلی خوشم اومد از بازی، یکی از بهترین بازیهای آرکیدی هست که تا حالا بازی کردم.

من با این بازی خانواده پدری و مادری خودم رو معتاد PC کردم :دی ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 کلا هیچ کدوم از فامیلای ما جواب موبایل و تلفن نمیدن کلا :دی
یاد شب هایی که تا صبح با بازی به سر میرسوندیم بخیر!
بازی چیز خاصی هم نداره! واحد پول بازی اشعه خورشیده! با اشعه خورشید گیاه میزاری تو مزرعت که زامبی ها میان از بین ببرن! یسری زامبی طی Wave های مختلف میاد و شما با گیاه های مختلف باید باهاشون مقابله بکنی
شاهکاره

من با این بازی خانواده پدری و مادری خودم رو معتاد PC کردم :دی ساعت 6 بعد از ظهر تا 8 کلا هیچ کدوم از فامیلای ما جواب موبایل و تلفن نمیدن کلا :دی
یاد شب هایی که تا صبح با بازی به سر میرسوندیم بخیر!
بازی چیز خاصی هم نداره! واحد پول بازی اشعه خورشیده! با اشعه خورشید گیاه میزاری تو مزرعت که زامبی ها میان از بین ببرن! یسری زامبی طی Wave های مختلف میاد و شما با گیاه های مختلف باید باهاشون مقابله بکنی
شاهکاره
من این بازی رو خورده بودم:دی انقدر رفتم که اون درخت بزرگه دیگه از تصویر خارج شده بود:دی
خداییش ته بازی آرکید است...

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
من این بازی رو خورده بودم:دی انقدر رفتم که اون درخت بزرگه دیگه از تصویر خارج شده بود:دی
خداییش ته بازی آرکید است...

دقیقا مثل خودم!
یادمه هرچی داشت دیگه باز کرده بودم
یه آبپاش داشت که خودش آب میپاشید pc رو روشن میذاشتم یه شبانه روز بعد میومدم میدیدم کلی سکه بهم داده:d
کاش به جای اینکه بازی های درپیت بدن بیرون، برن آرکید های به این باحالی بسازن

• Like
Reactions: mohsen67
من بازی رو با گوشیم کردم غجیب حال میده حتما سعی کنید تهیه کنید :دی
خیلی با Pop Cap حال میکنم استاد ساختن بازی های ارکید هست یکی همین
یکی Bejeweled, Peggle از شاهکارای این شرکته !

• Like
Reactions: Sea Of Dreams
بچه ها کسی میدونه؟؟
این یه راست پورت نسخه pc هست؟؟!! یا اینکه تغییراتی توش هست و مد اضافه و .... چیزه دیگه ای هم داره؟؟؟؟!!!!!
مثل اینکه یه تغییراتی دادن توش وگرنه اون سرعت بازی رو چطور میتونستی با دسته هماهنگ کنی؟:d
فکر کنم Co-op هم بهش اضافه شده

دوستان من یه جا عکس با کاور 360تش رو دیدم فک کردم رو دیسک هم عرضه میشه!!! نمیشه؟؟؟
Popcap داره باز مثل قدیم یه نسخه از بازی های ارکیدش روی DVD برای 360 عرضه میکنه که توش PvsZ هم هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or