امتیازات نسخه PC بازی Dark Souls II

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
dark_souls_ii-2310390.jpg

ناشر: Bandai Namco
سازنده: From Software
پلتفورم: PC/X360/PS3

Hardcore Gamer - 4.5/5
PC Gamer - 91/100
+
Gaming Age - A
GamingTrend - 90/100
IncGamers - 9/10
3djuegos - 9.5/10
God is a Geek - 10/10
Game Informer - 9.8/10
Multiplayer.it - 93/100
Vandal Online - 93/100
IGN Italia - 93/100
Meristation - 93/100
Eurogamer Italy - 90/100
Hooked Gamers - 82/100
MMORPG.com - 80/100
Eurogamer Germany - 100/100

آخرین ویرایش:
همین نمره ی pc gamer کافیه تا خیالمون بابت اینکه نسخه ی پی سی عالی کار شده راحت بشه! :x
عجیب هم عطش بالایی برا بازی کردنش دارم!
فقط متاسفانه بد موقعی اومد نزدیک امتحانات!

آخرین ویرایش:
میگم این بازی ترسناک هست؟یه دمو دیدم گرگ و اینا توش بود همینه؟
امتیازات که خیلی عالی اگه خوناشام و اینا نباشه من بخرم
نمی دونم تعریفتون از بازی ترسناک چیه ولی موجودات عجیب غریب فراوان تو بازی یافت میشه!
نسخه دو رو بازی نکردم ولی با توجه به نسخه یک یه سری از لوکیشن ها واقعا خفه بودن و کلا اتمسفر مخوفی داره ...
ولی در کل بازی جزو بازی های ترسناک نیست.

90246247380287037565.jpg

12764411238705335765.jpg

30194026790174062468.jpg

:|:|:|
What the Faz ?
یه عده ای از یوزرهای PC از پورت بازی راضی نبودند ظاهرا. من خودم ندیدمش، ولی بعضی از کاربرهای Metacr*itic که نمره های پایین دادند نوشته بودند که اشتباهات فاحشی که توی پورت نسخه قبلی هم وجود داشته (مثل این که دکمه های ذکر شده توی Tutorial ها فقط دکمه های کنترلر کنسول باشند و دکمه های کی برد رو توضیح نده بازی) توی این نسخه هم وجود داشته، که اگر این جور ایرادهای آماتوری تو بازی شون باشه با این همه وعده وعیدی که سر نسخه PC دادند واقعا زشته...

همون نسخه اول (Prepare to Die) هم متاکریتیکش بالا بود، ولی ملت ازش راضی نبودند. امیدوارم این یکی حداقل بهتر از اون یکی پورت شده باشه. :(
سبکش چیه؟

کاش کنار ناشر و سازنده و پلتفرم سبک بازی رو هم ذکر میکردید که اینطوری پست کم محتوا ! ندیم

البته جواب دادن به سوال "سبک این بازی چیه" تو بازی سنتر کار خطرناکیه! چون همیشه یه نفر که ادعای کاردرستی می کنه پیدا میشه که میاد می نویسه: "آقا کی گفته سبک این بازی فلانه! سایت ها اشتباه می نویسند! این بازی عناصر این رو نداره و عناصر فلان + رادیکال عناصر بهمان و انتگرال عناصر بیسار رو داره، پس سبکش میشه اون یکی سبک!"، ولی در کل سبکش رو Action RPG می نویسند (توی اون عکس های متاکریتیک پست 5 هم اگه دقت می کردی سبکش نوشته شده بود).

آخرین ویرایش:
مثل kingdom hearts یا فاینال فانتزی؟
تو رو خدا اینو با Kingdom Hearts و FF مقایسه نکنید که به کل اشتباهه lol
سبکش همون Rpg هست ولی مثل اسکایریم که 4 تا آیتم بندازی رو خودت بشی رستم هر کی یدونه بزنی نیست lol
بازی فوق العاده ای بود خیلی خیلی خیلی بیشتر از شماره قبلی برام حال داد رو 360 که با هزار زور و زحمت تمومش کردم در کل اگر اعصاب پولادین و اراده ی قوی دارین بازیرو بگیرید :دی

آقا این چرا اینجوریه؟
الان منی که دسته ایکس باکسی ندارم و میخوام با موس کیبرد بازی کنم باید کی رو ببینم؟
کلا تمام توضبحات بازی با دکمهای ایکس باکسه.یعنی کلا آدم اعصابش همون اول بازی بهم میریزه
بازی هم فوق العاده مزخرفه(البته نظر شخصی و امیدوارم به فن ها بر نخوره)

آقا این چرا اینجوریه؟
الان منی که دسته ایکس باکسی ندارم و میخوام با موس کیبرد بازی کنم باید کی رو ببینم؟
کلا تمام توضبحات بازی با دکمهای ایکس باکسه.یعنی کلا آدم اعصابش همون اول بازی بهم میریزه
بازی هم فوق العاده مزخرفه(البته نظر شخصی و امیدوارم به فن ها بر نخوره)
برو اینجا بچه ها لینک گذاشتن یه موده دکمه ها را درست میکنه
.............
سازندها قبل از انتشار بازی اعلام کردن لید پلتفرم اصلی بازی PCهست که متاسفانه الان معلوم شد اینطوری نبوده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or