امتیازات مجله UK Edge Magazine

mohammd007

کاربر سایت
به نقل از N4G
اینم امتیازات مجله سخت گیرو بسیار معتبر UK Edge:

Left 4 Dead 9/10
Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts 7/10
Gears of War 2 9/10
Fallout 3 7/10
Call of Duty: World at War 6/10
Resistance 2 6/10
Mirror's Edge 5/10

Warhammer Online: Age of Reckoning 7/10
007: Quantum of Solice 5/10
Tomb Raider: Underworld 8/10
Guitar Hero World Tour 7/10
Animal Crossing: City Folk 7/10
Ninja Town 6/10
Command & Conquer: Red Alert 3 7/10
Manhunt 2 4/10
Silent Hill Home Coming 6/10
Tom Clancy's Endwar 8/10
Socom Confrontation 5/10
Valkyria Chronicles 7/10
Need for Speed Undercover 3/10
Shaun White Snowboarding: Road Trip 7/10
به نظر من یکم امتیاز سلیقه ای هستش اما با این حال باید منتظر یه NFS اشغال دیگه ای باشیم.:sick::sick:

Last edited by a moderator:
EDGE ...
...............
کلا مجله ی شاسکولیه !! :biggrin1:
سخت گیریاشم یکم بی مزست واقعا !!
من نمیدونم ادم با کودوم معیار میتونه به Silent Hill Home Coming بده 6 اون وقت به میرور بده 5 !! بعد تازه به Ninja Town هم بده 6 (نشنیده بودم اسم بازی رو تاحالا اصلا !!:biggrin1:

کلا دیوانه ست ، اعصاب معصاب نداره :biggrin1:
فقط من نمیدونم چجوری به LBP امتیاز 10 داده !
Left 4 Dead هم باید خیلی خوب باشه که 9 گرفته ...
Fallout و Resistance و COD 5 ش خیلی نامردیه

کلا دیوانه ست ، اعصاب معصاب نداره :biggrin1:
فقط من نمیدونم چجوری به LBP امتیاز 10 داده !
Left 4 Dead هم باید خیلی خوب باشه که 9 گرفته ...
Fallout و Resistance و COD 5 ش خیلی نامردیه

Resistance 2 رو که فکر کنم حداقل 8 حقشه نمیدونم چجوری بهش 6 داده
NFS رو که من امیدی بهش نداشتم

کلا review هاش همونطور که اشاره شد به درد لبخند زدن میخوره :دی

درود
مجله ی که تیتر اول این باشه:
بازگشت آکروبات باز عرب
توقعی هم ازش نمیشه داشت ولی خودمونیم کیلوئی نمره نمیده :دی.
احتمالا با این خیلی مشکل دارید:
Resistance 2 6/10
73.gif
.

خیلی جالبه تنها مجله ای که یکمی اعتبار داره بین گیمر های hardcore اینجا خیلی راحت اعتبارش زیر سؤال میره، اونم توسط کسانی که تا حالا حتی یه شماره از اون رو هم ندیدن و نخوندن، تازه شاید بشه گفت اسمشم یکی دو بار بیشتر به گوششون نخورده!

امیدوارم افراد بیشتری بیان و با پست هایی مثل مجله اسکولیه و شاسکولیه و خوشحاله و ... این thread رو پربار تر کنن.

خیلی جالبه تنها مجله ای که یکمی اعتبار داره بین گیمر های hardcore اینجا خیلی راحت اعتبارش زیر سؤال میره، اونم توسط کسانی که تا حالا حتی یه شماره از اون رو هم ندیدن و نخوندن، تازه شاید بشه گفت اسمشم یکی دو بار بیشتر به گوششون نخورده!

امیدوارم افراد بیشتری بیان و با پست هایی مثل مجله اسکولیه و شاسکولیه و خوشحاله و ... این thread رو پربار تر کنن.
یعنی شما می گید امتیازها کاملا منصفانه و منطقی هستند؟

یعنی شما می گید امتیازها کاملا منصفانه و منطقی هستند؟
من چنین حرفی نزدم. Edge هم مثل هر سایت یا مجله دیگه ای ممکنه امتیازاتی بده که به نظر غیر منصفانه بیان. این موضوع فقط در مورد Edge صدق نمیکنه، مثال های زیادی از Gamespot, IGN, Gametrailers, ... هم میشه آورد که امتیاز های خیلی بالا یا خیلی پایینی به یه سری بازی داده باشن. اما این دلیل نمیشه که کلا اعتبار همه نقد هاشون از بین بره. در حال حاضر شاید به جرات بشه گفت فقط همین 4 تا سایت و مجله یعنی Gamespot, IGN, Gametrailers, Edge باشن که هنوز نقد هاشون برای خیلی ها ملاکه و بهشون توجه میکنن. توی مجلات که فقط و فقط Edge ه. خیلیا نقد های Edge رو میخونن و این نقد ها روی خریدن یا نخریدن بازی های نقد شده تاثیر داره اما کسی نمیره GameInformer یا EGM یا ... رو بخره و نقد هاشون رو ملاک خریدن یا نخریدن بازی ها قرار بده.

در ضمن 2 تا نکته هم هست که باید بگم:
اول اینکه اون چیزی که توی نقد یه بازی اهمیت داره متن اون نقده نه امتیازی که داده شده، پس صرفا نگاه کردن به امتیاز های داده شده نمیتونه خیلی ملاک باشه. مثلا ممکنه کسی که یه بازی RPG رو نقد کرده، سیستم مبارزات نوبتی رو توی این دوره و زمونه یه نکته منفی بدونه و به خاطر این سیستم کند از نمره بازی کم کنه اما من عاشق این سیستم مبارزات باشم پس صرفا با نگاه کردن به امتیاز نمیشه تصمیم گرفت. شاید یه نکته منفی از دید نقد کننده از نظر من نکته مثبت باشه. پس بهتره که متن نقد رو بخونیم و با توجه به توضیحاتی که در مورد فاکتور های مختلف بازی داده شده و بر اساس علایق خودمون تصمیم بگیریم. معمولا توی فروم های درست و حسابی تا میبینن که به یه بازی امتیاز پایین یا بالایی داده شده، دنبال متن نقد میگردن تا ببینن دلایل نقد کننده چی بوده.
دوم اینکه باید قبول کنیم که نظرات میتونن با هم متفاوت باشن. شاید نظر شخصی منم با خیلی از این امتیاز ها یکی نباشه اما تا وقتی که غرض ورزی رو توی این نمرات نبینم میتونم قبول کنم که نظر فرد نقد کننده با نظر من متفاوت بوده. البته اگه این تفاوت توی نظرات در مورد اکثر بازی ها اتفاق بیفته اون وقته که دیگه من به اون سایت یا مجله اصلا اهمیت نمیدم. Edge گرچه اخیرا با دادن چند تا 10 به بازی هایی که اصلا در حد 10 نبودن باعث شد که یکمی از طرفدار هاشو از دست بده اما هنوز هم بهترین مجله (و یکی از بهترین ها از بین تمام سایت ها و مجلات) از نظر نقده.

اخر Erebus جان ما نقدهایش را ز کدامین طریق بیابیم!!
ما بر این میپنداریم خیلی از دوستان بازیباز دیدگانشان بر نمره ها بیناست نه نقدها!!و بر این باور هستیم که این در طول سالهای طولانی این نمره هست که میماند در اذهان نه نقد ان!!!
خودمان هم به این شکل هستیم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or