امتیازات سایت ها و مجلات به Jericho

old_snake

کاربر سایت
5.jpg

سایت Game Daily بازی رو Review کرد و به نسخه ی PC امتیاز 8 از 10 رو داد و به نسخه ی 360 امتیاز عجیبه 5 از 10 رو داد .
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif
48.gif

2m7aedx.jpg

sp999u.jpg

قرار نبود براي هر بازي كه مياد تاپيك امتيازات بزنيم ( فقط براي بازي هاي مهم) اين بازي با اين امتيازاتي كه گرفته:sick: معلومه ديگه چيه
Game Informer 6/10
EGM 4/10
TeamXbox 7.8/10
Worth Playing 6.2/10
Eurogamer 7/10
GameZone 8/10
1UP 3/10
Deeko 6.5/10
Extreme Gamer 65/10
Jive Mag 4/5
GameTap 8/10
Xbox World 360 MAG UK 72/100
OXM UK 7/10
Play MAG 8/10

Average 69%

من که دموی قابل بازیش خیلی حال کردم ولی اینها خیلی کم دادن خداییش درسته یک کم تو کنترل مشکل داره و یک کم هم بازی راحت بود ولی این قدر هم بد نیست بازیش هر چند تا نسخه کامل باید صبر کرد;)

سایت Game Daily سایت معتبریست نه پس اینو داشته باشید :cheesygri
سایت IGN به بازی چه کامپیوتر و چه PS3 و XBOX360 نمره بالا و زیبای 5.6 را اعطا کرد .
اصولا یه ضرب المثل هست که میگه : نمره را بیشتر بده GAMESPOT تو راهه .

اصولا یه ضرب المثل هست که میگه : نمره را بیشتر بده GAMESPOT تو راهه . یادتونه این ضرب المثل و گفتم و اما gamespot به هر سه امتیاز جالب 6.5 داد . معلوم نیست چرا امتیاز این بازی بر خلاف بعضی سایتها زیاد شده . اما ناگفته نماند از 8 سایتGame Daily برای کامپیوتر کمتر است . بنظر شما امتیاز gamespot ایندفعه چرا اینطور شد :eek:

اصولا یه ضرب المثل هست که میگه : نمره را بیشتر بده GAMESPOT تو راهه . یادتونه این ضرب المثل و گفتم و اما gamespot به هر سه امتیاز جالب 6.5 داد . معلوم نیست چرا امتیاز این بازی بر خلاف بعضی سایتها زیاد شده . اما ناگفته نماند از 8 سایتGame Daily برای کامپیوتر کمتر است . بنظر شما امتیاز gamespot ایندفعه چرا اینطور شد :eek:

یه بار نشد من اول از همه امتیاز گیم اسپاتو اعلام کنم.
نقاط قوت بازی از دید گیم اسپات:Gorgeously creepy visuals and sound Jumping between teammates makes for a lot of variety Some tense, exciting firefights
نقاط ضعف:Horrifically confined level design leaves no room to maneuver Lame final boss caps a stupendously awful ending Long animations and visual effects leave certain characters far too vulnerable in battle.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or