امتیازات سایتها و مجلات به Tom Clancy's Endwar

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
این بازی به عنوان یک انقلاب در سبک استراتژی معرفی میشد که اولین امتیازش کاملا تضاد با گفته ها است:
امتیاز Gameplayer نسخه 360 بازی:
7.5/10

خوب مثل اینکه امتیازات بازی بالا رفت .
این Gameplayer واقعا تو دل مارو خالی کرد.

Gametrailers گفته بازی بسیار عالی است و ما شاهد یک شاهکار دیگه از یوبی سافت شانگهای هستیم.از کنترل بازی با Voice بسیار تعریف کرده و گفته بسیار دقیق و زیبا کار شده .همچنین به عنوان یکی از بهترین استراتژیهای عرضه شده بر روی کنسولها یاد کرده وگفته یوبی شیوه بسیار عالی را برای کنترل بازی استراتژی بر روی کنسولها ابداع کرده.منظورشون همون کنترل با Voice بود.

امتیاز 1UP به این بازی C بوده که اصلا جالب نیست.

امتیاز IGN هم 8 بوده و گفته voice recognition زیاد خوب نیست ولی کار آمد است .از بهتر بودن گرافیک در نسخه 360 از Ps3 هم سخن گفته شده. در آخر گفته شده بازی بازی خوبی است چه برای کسانی که تا به حال استراتژی بازی نکرده اند چه برای کسانی که در این سبک حرفه ای اند .همچنین گفته شده این بازی تعریفهای جدیدی از این سبک را در بر دارد و همین کافی است که اسم Tom Clancy پشت این بازی باشد.

آخرین ویرایش:
gameplayer از جمله سایتهای بسیار سختگیره که fable2 هم 7 داد .
واقعا جالبه زمانه برعکس شده ea داره روزبه روز خودش را بهتر میکنه ubisoft همروز به روز خودش را خرابتر !

IGN به هر دو نسخه امتیاز 8 داد :

n4i0yr.jpg

من زیاد از سبک استراتژی خوشم نمیومد ولی این بازی نظره منو جلب کرد.
حالا چرا 10/7.5 گرفته؟
سلام
دقیقا به همین دلیلی که گفتید، بازی طوری طراحی شده که کسایی که از بازی استراتژیک خوششون نمیاد و بهش وارد نیستن هم از بازی لذت ببرن. در حالی که یک بازی استراتژیک خوب، پیچیده ترینشونه. منتقد هم وقتی داره بازی رو نقد میکنه این فاکتور رو میخواد، نه اینکه بازی پیچیده ست یا نه. البته امیدوارم مثل خیلی از کاربران خوب بازی سنتر ازین پست من اشتباه برداشت نکنید(میفهمید منظورمو:biggrin1:)، من خودم هم ازین سبک RTS خوشم نمیاد و تنها وارکرفت III رو در این سبک بازی کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or