امتیازات به S.T.A.L.K.E.R : Clear Sky

!AtMoSpHeRe

کاربر سایت
چیزی کمتر از 16 روز به انتشار این بازی مونده و سایت معتبر PC Zone UK این بازی رو نقد کرده و امتیاز عالیه 8.8 رو بهش اهدا کرد.

امتیاز این سایت به قسمت اول بازی 8.5 بوده که به نسبت پیشرفت داشته و مشخصه بازی بهتری از آب در اومده ..

Last edited by a moderator:
واقعا اگه Stalker:SoC انقدر باگ نداشت و Stable بود و موتور گرافیکی خوبی داشت که با سیستم های مختلف مچ بشه امکان داشت جزو 3 بازی برتر سال 2007 قرار بگیره!
اگه این مشکلاتش توی این نسخه حل شده باشه میتونه فروش خیلی خوبی بکنه و حتی جزو بازی های برتر سال قرار بگیره!

SOC بنظر من جزو بهترین اول شخصهای تاریخ هستش!
داشتن باگ و ایرادات بازی رو قطعا رد نمیکنم ولی کیفیت ساخت این بازی ارزش اینهمه سال صبر کردن رو داشت.
انجین بازی X-RAY نام داشت که جزو اولین انجینهایی هستش که از DirectX9 پشتیبانی میکرد و قدیمی بود ولی ارتقاهایی که GSC به روی اون اعمال کرد اونقدر زیاد بود که حقیقتا جدای از باگها گرافیک در سطح بسیار خوبی قرار داشت.
البته ایرادات فریم ریت و مدل سازی های نه چندان زیبا به یک طرف و زیبایی نورپردازی و سایه زنی و حجم این دو حیرت اور بوده و هست.
گیمپلی و اتمسفر اون بازی هم بنظر من سنگینتر و گیراتر از حتی بایوشاک بود ولی ایرادات جزئی بهش صدمه زد(من عاشق هردو بازی BS و STALKER هستم و نمیتونم یکی رو به عنوان بهتر انتخاب کنم ولی اگر مجبور بشم SOC رو انتخاب میکنم!)
من اگر بخام به SOC و BS امتیاز بدم 9.5 میدم!(اگر ایرادات جزئیشون نبود لیاقتشون بیشتر هم بود!)
جدای از این مباحث هنوز معتقدم یکی از بهترین تجربه های من در دنیای گیم تو این 18 سالی که بازی کردم همین STALKER بوده و هست و CLEAR SKY اگر همون رویه رو پیش بگیره که گرفته میتونه از اون بازی هم برای من بهتر باشه:love:
این نظر من هستش و هیچ اعمال نظری به دگیران هم درکار نبوده و نیست!

واقعا اگه Stalker:SoC انقدر باگ نداشت و Stable بود و موتور گرافیکی خوبی داشت که با سیستم های مختلف مچ بشه امکان داشت جزو 3 بازی برتر سال 2007 قرار بگیره!
اگه این مشکلاتش توی این نسخه حل شده باشه میتونه فروش خیلی خوبی بکنه و حتی جزو بازی های برتر سال قرار بگیره!
خو چی موند دیگه ؟!:دی
======================
امتیاز های خوبی گرفته ... اینجوری که معلومه یه بازی اول شخص خوب هستش ... منتظر میمونیم ... .:دی

میانگینش که فعلا کمه . حالا ببینیم بقیه سایتا چن میدن.

7 کمه ؟

به COD با اون عظمت چند دادن مگه ؟ 9 هو خورده ای تازه اون مال 6 ماه پیش بود الان خیلی سخت امتیاز میدن .

ایشالا بازیه توپی میشه . خیلی وقته ه اول شخص باحال نزدم . من محیط Stalker رو میپرستم .

میانگین امتیازش فعلا 71 ـه از گیم رانکینگ
الان دیدم میانگین زده 78% !

مطمعن هستم بالاتر هم میره.البته نباید انتظار داشته باشیم از SOC میانگین بالاتر بره چون استالکر یک سه گانه هست و قطعا گیم پلی و گرافیک بازی همون روال SOC رو طی میکنه البته با ارتقا گرافیک و المان های جدید ..

از این نمونه بازیها هم تا حالا زیاد داشتیم که سه گانه بودن و با منتشر شدنشون امتیاز ها هم خود به خود پایین میاد! چون اکثرا تغییر و تحول توشون ایجاد نمیشه و روال اصلی خودشون رو طی میکنن! نمونش HL2 Series ، سری POP و خیلی های دیگه.

7 کمه ؟

به COD با اون عظمت چند دادن مگه ؟ 9 هو خورده ای تازه اون مال 6 ماه پیش بود الان خیلی سخت امتیاز میدن .
نه به اون حرف اولت نه به این دومی!
ایشالا بازیه توپی میشه . خیلی وقته ه اول شخص باحال نزدم . من محیط Stalker رو میپرستم .
من که بارها گفتم ولی بازم تاکید میکنم که من اگر بخام به SOC امتیاز بدم 9 میدم!
10 نمیدم چون باگ و یک سری ایراد داشت.
من مبحث مقایسه رو باز نمیکنم ولی STALKER از 90 درصد بازی هایی که این اواخر دارن 9 و 10 میگیرن یک سر و گردن بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or