خوب اين تاخير كه الكي نبوده كلي چيز به بازي كردن.كاراكتر جديد مپهاي مولتي پلير جديد و... .gamepro tv هم بازي را reviews كرده و به بازي امتياز 9 از 10 داده .
مثل اينكه تاخير بدرد خورده ؟!
البته لينكش f ي L ت e ر شده.
http://gameprotv.com/unreal-tournament-3-anlisis--video-4907.html
البته این امتیاز مربوط به IGN AU است و IGN اصلی هنوز به بازی امتیاز نداده، نسخه PS3 از IGN امتیاز 9 گرفت.از ign8.7
خیلی خوبه
راستی ignبه نسخهpc-ps3بازی چند داد؟؟؟
فرخ نقد IGN رو کامل بخون. توی دو سه جا گفته که نسخه X360 برخلاف PS3 , PC قسمت ساختن مپ و کاراکتر نداره. توی این سبک و این بازی , این کمبود خیلی خیلی بیشتر به چشم میاد تا مثلآ یه ذره بهبود گرافیک.اگه اشتباه نکنم بازی از ign نسخه ps3 امتیاز 9 گرفت.
به همین خاطره که میگم ign لطف خاصی داره نسبت به بازیهای ps3 .
واقعا برای من جای سواله یه بازی بهتر از نسخه ps3 باشه که بقین دارم هم اینگونه هست چرا باید امتیاز کمتر بگیره .
مپهای اضافه تر بعد وجود دو شخصیت جدید و گرافیک بهتر که کاملا قابل حس هست از نظر روشنایی .
بعد اون وقت سر امتیاز بندی میاد به نسخه xbox360 امتیاز 8.5 میده .
ign امتیاز خیلی خوب میده که واقعا هم اینگونه هست .یعنی شاید این امتیازی که 8.5 داده به بازی کاملا مناسب باشه ولی امتیازی که به بازیهای ps3 میده برام عجیبه .
اگه اشتباه نکنم بازی از ign نسخه ps3 امتیاز 9 گرفت.
به همین خاطره که میگم ign لطف خاصی داره نسبت به بازیهای ps3 .
واقعا برای من جای سواله یه بازی بهتر از نسخه ps3 باشه که بقین دارم هم اینگونه هست چرا باید امتیاز کمتر بگیره .
مپهای اضافه تر بعد وجود دو شخصیت جدید و گرافیک بهتر که کاملا قابل حس هست از نظر روشنایی .
بعد اون وقت سر امتیاز بندی میاد به نسخه xbox360 امتیاز 8.5 میده .
ign امتیاز خیلی خوب میده که واقعا هم اینگونه هست .یعنی شاید این امتیازی که 8.5 داده به بازی کاملا مناسب باشه ولی امتیازی که به بازیهای ps3 میده برام عجیبه .
جوابم برای نیما !
اولا که فکر کنم دقیق مطمئن نیستم این بازی از خیلی از سایتها حداقل امتیاز مشابه با نسخه ps3 گرفته .
به ترتیب :
1:ساکت شدم !
2:نه چرا از اول هم میدونستم ولی نسخه 360 انقدرها هم تاخیر نداشته که مثلا بگی یک سال !
3:چرا لطف خاص را داره . حداقل برو سر مقایسه های گرافیکی بین دو کنسول میشه را کمی بخون .دوما اون بازی ها که میگی 10 تا ردیف میکنم امتیاز پایین داده لطف کن نام ببر . حتما پایین بوده که کم داده نکنه منظورت بازیهایی مثل Lair هست ؟!
4: اره gears of war برای pc اومد ولی حداقل تاخیرش یک سال بود که دقیق یادم نیست شایدم بیشتر . دوما گرافیک بازی اونقدرها هم که میگی تفاوت نداشت فقط همین رزولیشن بیشتر بود که برای pc یه امر خیلی سادست و کمی شفافتر بود .سوما اینکه کنترل بازی gears of war یه طوری هست که با 360 راحتر هست یعنی gears of war یه بازی هست که تحت کنسول ساخته شده که اینو فکر کنم قبول داشته باشی .ولی ما اینجا داریم یه بازی روی دو کنسول مقایسه میکنیم .
با این اوضاع امتیاز 9 را مثلا از gamespot گرفت نسخه pc خیلی معقولانه هست که یک سال پیش این بازی با اون سرو صدا برای 360 امتیاز 9.6 گرفت .
5:در مورد bioshock اون پیشرفت گرافیکی که میگی اصلا چشم اب نمیخوره !دما تاخیرش هم فکر کنم از ut3 هم بیشتر باشه .حالا بازی هم نیومده ببینیم که چقدر بهتر بوده یا نبوده .
6: کی و چگونه؟!
7: کی و چگونه ؟!
8:کی و چگونه؟!