امتیازات بازی Unreal Tournament 3 نسخه XBOX 360

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
gamepro tv هم بازي را reviews كرده و به بازي امتياز 9 از 10 داده .
مثل اينكه تاخير بدرد خورده ؟!
البته لينكش f ي L ت e ر شده.
http://gameprotv.com/unreal-tournament-3-anlisis--video-4907.html
خوب اين تاخير كه الكي نبوده كلي چيز به بازي كردن.كاراكتر جديد مپهاي مولتي پلير جديد و... .
حالا بايد ببينيم گيم سپات چند ميده!
:biggrin1:

بازی رو گرفتم در یک کلام شاهکاره.
به نظر من اگر 20 بار هم بن بشید میرزه.عجب مودهای خفنی دره.مودهاش خیلی شبیه Quake3:arena هست که لا سریهای UT قبلی ترکیب شده.

نمره هاش عالیه
از ign8.7
خیلی خوبه
راستی ignبه نسخهpc-ps3بازی چند داد؟؟؟
تاخیر عالی به این میگن!!!راستی حمید رضا دمو GeOWتوش بود؟؟؟یکچیزایی گفته بودن

امتیازات جدید:

VideoGamer 8.0 of 10
PALGN 8.0 of 10

از ign8.7
خیلی خوبه
راستی ignبه نسخهpc-ps3بازی چند داد؟؟؟
البته این امتیاز مربوط به IGN AU است و IGN اصلی هنوز به بازی امتیاز نداده، نسخه PS3 از IGN امتیاز 9 گرفت.

آخرین ویرایش:
IGN به بازی امتیاز 8.5 داد:

Presentation 8.0
Graphics 9.5
Sound 8.0
Gameplay 8.5
Lasting Appeal 7.5
OVERALL 8.5

rating_ecaward.gif

سایر امتیازات:
VideoGamer 8.0 of 10
GameSpy 9.0 of 10
Eurogamer 8.0 of 10
UGO 8.5 of 10
Console Monster 8.7 of 10
TeamXbox 9.2 of 10

اگه اشتباه نکنم بازی از ign نسخه ps3 امتیاز 9 گرفت.
به همین خاطره که میگم ign لطف خاصی داره نسبت به بازیهای ps3 .

واقعا برای من جای سواله یه بازی بهتر از نسخه ps3 باشه که بقین دارم هم اینگونه هست چرا باید امتیاز کمتر بگیره .
مپهای اضافه تر بعد وجود دو شخصیت جدید و گرافیک بهتر که کاملا قابل حس هست از نظر روشنایی .
بعد اون وقت سر امتیاز بندی میاد به نسخه xbox360 امتیاز 8.5 میده .

ign امتیاز خیلی خوب میده که واقعا هم اینگونه هست .یعنی شاید این امتیازی که 8.5 داده به بازی کاملا مناسب باشه ولی امتیازی که به بازیهای ps3 میده برام عجیبه .

واقعا برای من جای سواله یه بازی بهتر از نسخه ps3 باشه که بقین دارم هم اینگونه هست چرا باید امتیاز کمتر بگیره .
مپهای اضافه تر بعد وجود دو شخصیت جدید و گرافیک بهتر که کاملا قابل حس هست از نظر روشنایی .

ign امتیاز خیلی خوب میده که واقعا هم اینگونه هست .یعنی شاید این امتیازی که 8.5 داده به بازی کاملا مناسب باشه ولی امتیازی که به بازیهای ps3 میده برام عجیبه .
فرخ نقد IGN رو کامل بخون. توی دو سه جا گفته که نسخه X360 برخلاف PS3 , PC قسمت ساختن مپ و کاراکتر نداره. توی این سبک و این بازی , این کمبود خیلی خیلی بیشتر به چشم میاد تا مثلآ یه ذره بهبود گرافیک.
توی نسخه 360 دو تا کاراکتر اضافه داشته ولی توی نسخه های PS3 , PC طرف خودش میتونه 2 به توان 1000 تا کاراکتر و مپ جدید بسازه که توی اینترنت هم ریخته. از مارکوس فینیکس تا مسترچیف و شخصیتهای فاینال فانتزی و ... رو ساختن مردم.
متاسفانه یا خوشبختانه گیرهایی که مایکروسافت میده و محدودیتهایی که روی قسمت شبکه کنسولش میزاره این جور جاها به ضررش تموم میشه. یکی دیگه از تفاوتها استفاده نسخه PS3 از ماوس و کیبورد هست که با اینکه نمیشه درست حسابی خودمون روش دست بکشیم ولی طبیعتآ بهتر از کنترلر خود کنسول کار میکنه.

باز اومدی شلوغش کردی ؟!!!

یعنی بعد از این همه مدت هنوز نفهمیدی که وقتی یک بازی با تاخیر واسه یه کنسولی یا PC میاد امتیازش از نسخه اولی پایین تر میشه ؟!

لطف خاصی کدومه ؟! 10 تا بازی واست ردیف میکنم که امتیاز پایین داده به نسخه PS3 یا به یه بازی انحصاری ps3 ....

مگه Gears of war واسه PC نیومد ؟!!! هم میشد با گرافیک بالاتر بازی کرد و هم 5 تا Chapter اضافه تر داشت . ولی امتیازش نسبت 360 1 نمره پایین تر بود در کل .
از این مثال ها زیاده .

مثلا همین Bioshock که واسه PS3 میاد هر چی هم که گرافیک پیشرفت کرده باشه یا content های بیشتری داشته باشه ولی مطمئن باش به امتیازهای نسخه 360 به هیچ وجه نمیرسه .

مشکل اینه که شماها عادت کردین هر بازی واسه 360 بیاد امتیازهای بسیار عالی بگیره ، اگه نگیره او سایت فلان ...

همه بازیهای PS3 باید امتیاز پایین بگیره اگه بالا بگیره اون سایت فلان ...

همه بازیها نسخه 360 ش باید از نسخه PS3 ش کلی بهتر باشه و امتیاز بالاتر بگیره ، اگه نگیره یا مساوی باشن اون سایت ...

جوابم برای نیما !
اولا که فکر کنم دقیق مطمئن نیستم این بازی از خیلی از سایتها حداقل امتیاز مشابه با نسخه ps3 گرفته .
به ترتیب :

1:ساکت شدم !
2:نه چرا از اول هم میدونستم ولی نسخه 360 انقدرها هم تاخیر نداشته که مثلا بگی یک سال !
3:چرا لطف خاص را داره . حداقل برو سر مقایسه های گرافیکی بین دو کنسول میشه را کمی بخون .دوما اون بازی ها که میگی 10 تا ردیف میکنم امتیاز پایین داده لطف کن نام ببر . حتما پایین بوده که کم داده نکنه منظورت بازیهایی مثل Lair هست ؟!

4: اره gears of war برای pc اومد ولی حداقل تاخیرش یک سال بود که دقیق یادم نیست شایدم بیشتر . دوما گرافیک بازی اونقدرها هم که میگی تفاوت نداشت فقط همین رزولیشن بیشتر بود که برای pc یه امر خیلی سادست و کمی شفافتر بود .سوما اینکه کنترل بازی gears of war یه طوری هست که با 360 راحتر هست یعنی gears of war یه بازی هست که تحت کنسول ساخته شده که اینو فکر کنم قبول داشته باشی .ولی ما اینجا داریم یه بازی روی دو کنسول مقایسه میکنیم .
با این اوضاع امتیاز 9 را مثلا از gamespot گرفت نسخه pc خیلی معقولانه هست که یک سال پیش این بازی با اون سرو صدا برای 360 امتیاز 9.6 گرفت .

5:در مورد bioshock اون پیشرفت گرافیکی که میگی اصلا چشم اب نمیخوره !دما تاخیرش هم فکر کنم از ut3 هم بیشتر باشه .حالا بازی هم نیومده ببینیم که چقدر بهتر بوده یا نبوده .

6: کی و چگونه؟!
7: کی و چگونه ؟!
8:کی و چگونه؟!

آخرین ویرایش:
جوابم برای نیما !
اولا که فکر کنم دقیق مطمئن نیستم این بازی از خیلی از سایتها حداقل امتیاز مشابه با نسخه ps3 گرفته .
به ترتیب :

1:ساکت شدم !
2:نه چرا از اول هم میدونستم ولی نسخه 360 انقدرها هم تاخیر نداشته که مثلا بگی یک سال !
3:چرا لطف خاص را داره . حداقل برو سر مقایسه های گرافیکی بین دو کنسول میشه را کمی بخون .دوما اون بازی ها که میگی 10 تا ردیف میکنم امتیاز پایین داده لطف کن نام ببر . حتما پایین بوده که کم داده نکنه منظورت بازیهایی مثل Lair هست ؟!

4: اره gears of war برای pc اومد ولی حداقل تاخیرش یک سال بود که دقیق یادم نیست شایدم بیشتر . دوما گرافیک بازی اونقدرها هم که میگی تفاوت نداشت فقط همین رزولیشن بیشتر بود که برای pc یه امر خیلی سادست و کمی شفافتر بود .سوما اینکه کنترل بازی gears of war یه طوری هست که با 360 راحتر هست یعنی gears of war یه بازی هست که تحت کنسول ساخته شده که اینو فکر کنم قبول داشته باشی .ولی ما اینجا داریم یه بازی روی دو کنسول مقایسه میکنیم .
با این اوضاع امتیاز 9 را مثلا از gamespot گرفت نسخه pc خیلی معقولانه هست که یک سال پیش این بازی با اون سرو صدا برای 360 امتیاز 9.6 گرفت .

5:در مورد bioshock اون پیشرفت گرافیکی که میگی اصلا چشم اب نمیخوره !دما تاخیرش هم فکر کنم از ut3 هم بیشتر باشه .حالا بازی هم نیومده ببینیم که چقدر بهتر بوده یا نبوده .

6: کی و چگونه؟!
7: کی و چگونه ؟!
8:کی و چگونه؟!

فکر میکنم نداریم اینجا ! وقتی IGN رو محکوم میکنی باید مطمئن باشی که سایت های دیگه امتیاز به قول خودت حداقل مشابه دادن .
خب پسر خوب ، ماشالا اینقدر که توی تایپ کردن و جواب دادن پشتکار داری یکم وقت میزاشتی راجع به اینی که گفتی تحقیق میکردی !

حالا واسه اینکه دیگه فکر نکنی ، از این سایت هایی که تا بحال به نسخه 360 امتیاز دادن ، 5 تاشون به نسخه PS3 هم امتیاز داده بودن :

Eurogamer رو دوست داری ؟ فکر میکنم دوست داشته باشی ( به MGS4 داده 8 ) - به نسخه PS3 داده بود 9 ، به 360 داده 8

PALGN به نسخه PS3 داده بود 8.5 ، به 360 داده 8

UGO به نسخه PS3 داده بود 9 به نسخه 360 داده 8.5

IGN به نسخه PS3 داده بود 9 به 360 داده 8.5

VideoGamer به جفت نسخه ها داده 8 ( خدا رو 100 هزار مرتبه شکر :biggrin1: )

ببینم ، تو عضو IGN Insider هستی ؟! یعنی بابت عضویت در IGN سالیانه پولی پرداخت میکنی ؟
چون IGN مقایسه های بین بازیها رو فقط در این قسمت میزاره و جای دیگه مقایسه ای نمیکنه ! ( فقط یه بار سر GTA نقد کننده یه چیزی گفته بود که درست نبود ، ولی IGN توی همین بخش Insider اصلاحش کرد ! )
من توی Insider عضو هستم و همه مقایسه ها رو هم دیدم - هیچ وقت حق کشی نکرده ، توی همه بازیهایی که 360 بهتر بوده کاملا اعلام کرده .
فقط Burnout بوده که نسخه PS3 از نظرش بهتر بوده . یه تعدادی هم که خب روی هم رفته مساوی بودن .

راجع به Bioshock یه کار بد کردی ! باز از قول خودت حرف گذاشتی تو دهن من ! من از نظر خودم که نگفتم پیشرف گرافیکی ، مگه ندیدی 2K داره خودشو پاره میکنه که بگه نسخه PS3 پیشرفت گرافیکی داره ؟!
اگه نظر شخصی من رو بخوای میتونی اینجا رو ببینی !

فکر نمیکنم دیگه لازم باشه بحث ادامه داشته باشه و صفخه رو سیاه کنیم ، پس تا جایی که میتونی سعی کن کشش ندی ، چون فکر نمیکنم چیزی نصیبت بشه !

البته نیما همون که تو پست اول گفتی که بازی با تاخیر بیاد امتیازش کمتر میشه همون کافی بود برام لازم به کش دادن بحث نبود . فقط میای چندتا چیز دیگه به پستت میچسبونی که شما ها انتظار دارید فلان چیز فلان باشه و.................:biggrin1:که ادمو اتیشی میکنی بیاد پست بزنه :biggrin1:
بابا گیر نده دیگه چرا گیر میدی به من اخه :biggrin1:

من فقط خواستم ببینم نظر بقیه چیه همین . حالا دیگه به قول خودت بحث را تموم میکنم و کش نمیدم چون در واقع هم چیزی نصیب نمیشه این وسط .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or