امتیازات بازی Unearthed: Trail of Ibn Battuta

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
انچارتد عربی ! :lol:

1_unearthed_trail_of_ibn_battuta_episode_1.jpg

Dark Station - 1/5
Play UK - 5/100

هر چی هست حداقل امتیازاش فک کنم بهتر از بازی Ride to Hell بشه . :d

چرا مسخره می کنید ؟ اونا هم تازه صنعت بازی سازیشون داره شکل می گیره ! درست مثل ایران که اولین بازی جدی و جهانیش رو از رو بازی God of War اسکی رفت اینها هم از آنچارتد... ! از قدیم گفتن "بازی سازی رو باید از پیست اسکی آغاز کــرد، درست مثل فوتبالی که از زمین های خاکی شروع میشه . ":bighug::d

چند وقت پیش توی PSN میگشتم یهو این رو دیدم، اسم رو کامل نخوندم دیدم UN اولشه،زدم روش با خودم میگفتم UN جدید اومده خبر دار نشدم؟ :d بازم مثل کمیک متحرک U2 هست؟ چرا انقدر بی خبر؟ :d
بعد که صفحه باز شد، دیدم اینه که قبلا بچه ها خبر معرفیش رو زده بودن :|
https://store.sonyentertainmentnetw...-blog-2013-07-23-playstation-store-update-302
به نظرم سونی نباید این رو منتشر میکرد روی PSN :-" توهین به خودشه آخه :|

درست مثل ایران که اولین بازی جدی و جهانیش رو از رو بازی God of War اسکی رفت اینها هم از آنچارتد...
باز خدا پدر ایرانیا رو بیامرزه که حداقل اسم و لوگو و شخصیت ها رو از رو یه بازی دیگه اسکی نرفتن :))

چند وقت پیش توی PSN میگشتم یهو این رو دیدم، اسم رو کامل نخوندم دیدم UN اولشه،زدم روش با خودم میگفتم UN جدید اومده خبر دار نشدم؟ :d بازم مثل کمیک متحرک U2 هست؟ چرا انقدر بی خبر؟ :d
بعد که صفحه باز شد، دیدم اینه که قبلا بچه ها خبر معرفیش رو زده بودن :|
https://store.sonyentertainmentnetw...-blog-2013-07-23-playstation-store-update-302
به نظرم سونی نباید این رو منتشر میکرد روی PSN :-" توهین به خودشه آخه :|

عربها با فولوس هر چی رو بخوان بدست میارن . رو XBL هم هست

چرا مسخره می کنید ؟ اونا هم تازه صنعت بازی سازیشون داره شکل می گیره ! درست مثل ایران که اولین بازی جدی و جهانیش رو از رو بازی God of War اسکی رفت اینها هم از آنچارتد... !
آره اسکی رفتیم :دی ولی دیگه نه اینکه بیایم اسم و لوگو و حتی چیدمان کاراکتر ها رو هم مثل اون بسازیم :|

تازه اون بازی از GS اومد 5 گرفت :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or