امتیازات بازی Tropico 5

BitsandBytes

we will not falter, we will not fail!
Gold User
24980.jpg

سازنده و ناشر:Kalypso
پلتفرم:PC،XBOX360،PS4
نمرات مربوط به پلتفرم PC میباشند.

GamesRadar:90/100
Post Arcade (National Post):85/100
Game Informer:85/100
GameSpot:80/100
Cheat Code Central:72/100
GamingTrend:70/100
Eurogamer:70/100
Shacknews:70/100
Hardcore Gamer Magazine:60/100

35606679589094306099.png

بازی خوبیه
زیباست
نمرات هم برای بازی استراتژیک خیلی خوبه
فقط تنها مشکلش اینه که معتاد بشی نمیشه پا شد
تو نسخه قبلی صحبتای رییس جمهورا بود دو تا از جمله های احمدی نژاد هم توشون بود
باید ببینیم این سری از روحانی هم جمله داریم

تا حالا اسمشو نشنیده بودم
کلا سبکش چیه؟
نمراتش به نظر خوب میاد
سبک شهر سازیه البته با سیمز سیتی تفاوتهایی داره
تو نقش یه رییس جمهوری و باید تصمیمات سیاسی و اقتصادی و ... رو بگیری
در کنار اینها باید مدیریت معدنها و کشاورزی و اینا رو بکنی
کلا بازی کنی میبینی
نیم ساعت اول گیج کننده است ولی کم کم خوشت میاد
عین ANNO و بقیه استراتژیها
من فقط استراتژی اینو ANNO و SETTLERS رو بازی کردم از بقیشون خوشم نمیاد

من اخرش نفهمیدم این بازی چه طوریه؟!!!اون همه زیرساخت و امکانات ساختم اخرشم ورشکسته شدم !!!!
منم بازی رو حذف کردم
بازی یه خورده پیچیده تر شده و همین طور یکم سخت تر
اولین نکته بازی اینه که باید براساس خواسته روسات عمل کنی
و بعد با کسایی که برات سود دارن مشارکت کنی
یکمی محیطش زیادی عوض شده من خودم هم برا trade هاش درگیر بودم البته به خاطر نزدیکی ارشد تو دو هفته دیگه شاید نتونم بازی کنم و بفرستش به بعد از اون
ولی یه خورده سخت تر شده

متاسفانه بازی رو دانلود کردم ولی اون چزی که باید باشه نیست! از لودینگ های زیاد و طولانی بگیر تا گرافیک دست نخورهده و حتی افت کرده نسبت به شماره قبلی! بعد از 3 سال! گیم پلی هم هیچ فرقی نکرده! نمره ها خیلی بهش رحم کردند! رسما بازی هیچی نداره.

متاسفانه بازی رو دانلود کردم ولی اون چزی که باید باشه نیست! از لودینگ های زیاد و طولانی بگیر تا گرافیک دست نخورهده و حتی افت کرده نسبت به شماره قبلی! بعد از 3 سال! گیم پلی هم هیچ فرقی نکرده! نمره ها خیلی بهش رحم کردند! رسما بازی هیچی نداره.
من یه مرحله رفتم کلا یه لودینگ داشت
منظور از گیم پلی رو نمیفهمم ولی یه بازی استراتژی دستکاری نمیکنه اصلشو فقط گسترشش میده که این کارو هم کرده مثل anno 2070
اگه مبنای گرافیکت اون طراحی شخصیت اوله که اشتباه میکنی و گر نه گرافیکش خوبه برای یه بازی استراتژی
مهم ترین عیبش تغییرات منو هست که یکم گیج کننده هست تا بهشون عادت کنی طول میکشه

من یه مرحله رفتم کلا یه لودینگ داشت
منظور از گیم پلی رو نمیفهمم ولی یه بازی استراتژی دستکاری نمیکنه اصلشو فقط گسترشش میده که این کارو هم کرده مثل anno 2070
اگه مبنای گرافیکت اون طراحی شخصیت اوله که اشتباه میکنی و گر نه گرافیکش خوبه برای یه بازی استراتژی
مهم ترین عیبش تغییرات منو هست که یکم گیج کننده هست تا بهشون عادت کنی طول میکشه

عزیز من بیشتر از هرسبکی استراتژی بازی کردم! تقریبا روزی نیست که بازی نکنم! کمپین بازی تا شروع بازی 4 تا لودینگ داره! این از این! میخوای واست فیلم بذارم؟ یا شاید شما داری یه چیزدیگه بازی میکنی؟! اصلا بازی مرحله ای نیست!:|
من کاری به اصل و فرع ندارم! بازی عملا آسون تر شده و اون قدرت جیدمان قبل رو هم از دست داده! حرکات دوربین هم که بسیار کند و بد شده! گرافیک هم کاری به شخصیت که 4 ثانیه میسازی میره ندارم! بازی از لحظ AA و سایه ها و جزئیات نه تنها پیشرفتی نداشته بلکه افت هم کرده! بعد از 2 سال انتظار داشتم (مخصوصا اینکه روی PS4 ) بازی یه پیشرفت کوچیک گرافیکی بکنه! حتی انیمیشن ها هم ضعیف شده! در مقابل استادان این سبک مثلا Simcity گرافیکش جوکی بیش نیست! گیم پلی هم که به مراتب ضعیف تره! بقیه غول های استراتژی هم در نظر نمیگیریم!

منو و اینا رو منظورت رو نمیدونم! منو های بازی بسیار ساده است و در مقابل بقیه بازیهای این سبک یه مزیت بزرگ برای این بازیه! حتی تو نقدها هم به پیشرفت کم بازی اشاره شده و اینکه تقریبا همون نسخه 4 رو دوباره عرضه کردند! حالا من هفته دیگه بازیو میخرم احتمالا برای مولتی! ارزش استراتژی ها تو مولتی معلوم میشه.

عزیز من بیشتر از هرسبکی استراتژی بازی کردم! تقریبا روزی نیست که بازی نکنم! کمپین بازی تا شروع بازی 4 تا لودینگ داره! این از این! میخوای واست فیلم بذارم؟ یا شاید شما داری یه چیزدیگه بازی میکنی؟! اصلا بازی مرحله ای نیست!:|
من کاری به اصل و فرع ندارم! بازی عملا آسون تر شده و اون قدرت جیدمان قبل رو هم از دست داده! حرکات دوربین هم که بسیار کند و بد شده! گرافیک هم کاری به شخصیت که 4 ثانیه میسازی میره ندارم! بازی از لحظ AA و سایه ها و جزئیات نه تنها پیشرفتی نداشته بلکه افت هم کرده! بعد از 2 سال انتظار داشتم (مخصوصا اینکه روی PS4 ) بازی یه پیشرفت کوچیک گرافیکی بکنه! حتی انیمیشن ها هم ضعیف شده! در مقابل استادان این سبک مثلا Simcity گرافیکش جوکی بیش نیست! گیم پلی هم که به مراتب ضعیف تره! بقیه غول های استراتژی هم در نظر نمیگیریم!

منو و اینا رو منظورت رو نمیدونم! منو های بازی بسیار ساده است و در مقابل بقیه بازیهای این سبک یه مزیت بزرگ برای این بازیه! حتی تو نقدها هم به پیشرفت کم بازی اشاره شده و اینکه تقریبا همون نسخه 4 رو دوباره عرضه کردند! حالا من هفته دیگه بازیو میخرم احتمالا برای مولتی! ارزش استراتژی ها تو مولتی معلوم میشه.
من یه چیزی از بازی فهمیدم تو این 20 سال
اگه بخوای میتونی از بازی لذت ببری و aa و سایه زنی و اینا هم حرف الکیه
مهم نیست که افکت گرافیکی داره یا نداره و ....
از نظر منو تو شماره قبل از ابتدا بازی کامل باز بود و اصلا 3 تا era الان و سرچ کردن و ... رو نداشت از همون اوایل میتونستی به شکل دلخواهت معدن بزنی و ...
و از همون اطلاعات معادن و ... رو میداد و میتونستی بر حسب اونا بازیتو بریزی اما الان این اطلاعات رو از اول بازی نمیده چون معادن قفله
تنها نکته منفی داستانشه چون داستان قبلی قشنگ بود ولی این بازی تا حالا همچین داستان خاصی نداشته شاید تو ادامه بهتر بشه
منظور از مرحله هر task ای که بازی میده رو هست
کلا ما پیرمردا گرافیک اونجور برامون اهمیت نداره گگرافیک مال شما جووناست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or