امتیازات بازی Tomb Raider Underworld

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ما كه آمريكاي شماي نيستيم.:laughing:
بعدم اگه از نظر موقعيت جغرافيايي مي گي بهتره با اروپا مقايسه كني.
تاريخ رسمي همون 1.1.2009 هستش.

ما كه آمريكاي شماي نيستيم.:laughing:
بعدم اگه از نظر موقعيت جغرافيايي مي گي بهتره با اروپا مقايسه كني.
تاريخ رسمي همون 1.1.2009 هستش.
شما چي براي خودت ميگي. حرف ايدين درسته تاريخي رسمي بازي هم18 نوامبر. فقط بازي براي PS2 اين تاريخ(2009 ) مياد براي X360 , PS3 , PC , Wii , DS همون 18 نوامبر مياد الان هم فكر كنم اين 3 تاريخ مهم تره. امتياز اين تاپيك هم براي نسخه هاي Current -Gen و نه Last -Gen

شما چي براي خودت ميگي. حرف ايدين درسته تاريخي رسمي بازي هم18 نوامبر. فقط بازي براي PS2 اين تاريخ(2009 ) مياد براي X360 , PS3 , PC , Wii , DS همون 18 نوامبر مياد الان هم فكر كنم اين 3 تاريخ مهم تره. امتياز اين تاپيك هم براي نسخه هاي Current -Gen و نه Last -Gen
لطفا وقتي چيزي نمي دوني نظر نده.:mad:
نمي دونم چرا بعضي ها جو ميگيرشون همينطور مي خوان يه چيزي بپرونن كه بگن ما هم هستيم!
تاريخ رسمي عرضه رسمي بازي روي همه پلتفرمها 1.1.2009 هستش.
من اگه ميگم لينك گيم اسپات روهم گذاشتم تو چي رو هوا حرفي مي زني؟؟؟
افتاد يا نه؟؟؟؟؟

ايشون خودشون PS2 دارن و شايد اين تاريخ براشون مهم تر از بقيه هستش. :love:
بچه جان من از موقعي كه آتاري دستي بازي مي كردي كامپيوتر داشتم و pcgamer بودم.(زمان ميكرو)
براي هركي ميخواي Efe بياي مارو بيخيال شو.
من از اعضاي قديمي BaziKade بودم يعني زماني كه بازيسنتر نبود!
ok????????

لطفا وقتي چيزي نمي دوني نظر نده.:mad:
نمي دونم چرا بعضي ها جو ميگيرشون همينطور مي خوان يه چيزي بپرونن كه بگن ما هم هستيم!
تاريخ رسمي عرضه رسمي بازي روي همه پلتفرمها 1.1.2009 هستش.
من اگه ميگم لينك گيم اسپات روهم گذاشتم تو چي رو هوا حرفي مي زني؟؟؟
افتاد يا نه؟؟؟؟؟
:laughing:
PC
PS3
X360
اره بابا تو راست ميگي جناب عقل كل اين 3 تا لينك اونم از سايت معظم GS. اون كسي رو هم كه جو گرفته جنابعالي هستي مجبور نيستي وقتي حرفت غلط بوده روش تاكيد كني

PC
PS3
X360
اره بابا تو راست ميگي جناب عقل كل اين 3 تا لينك اونم از سايت معظم GS. اون كسي رو هم كه جو گرفته جنابعالي هستي مجبور نيستي وقتي حرفت غلط بوده روش تاكيد كني

کسری نه بازیها جدیدا دو سه ماه مونده به عرضه دست مجلات و سایتها میرسه .:biggrin1:

کسری فکر کنم دیده باشی یه دو ماه پیش تو اسقات میگشتم دیدم تاریخ عرضه یه بازی و زده بود 1986 :eek: امتیازم نداشت :biggrin1: :laughing::laughing: جالبیش اینجاس صفحه اول سایتم بود جزء ده تای اول بود :laughing:

راستی من هم موارد سخت افزاری و نرم افزاری میدونم که کمتر کسی میدونه تا بتونم هم به همه کمک میکنم من نمیدونم کامپیوتر داشتن شما از دوران طوفولیت این و اون چه ربطی به بحث داره .:laughing:
پس اگه به اونه بگم منم از همه شماها برترم یا عقلم بیشتر میرسه . تو رو خدا انقد نگین من اینو دارم تو نداری . من خیلی چیزها رو ندارم که کسری یا اشکان یا هادی و بقیه دارن بحث و هم خواهشا بهم نریز . با تشکر

آخرین ویرایش:
PC
PS3
X360
به تو چه؟؟
هر موقع گفتن ... خودتو جلو بيانداز.
مرد حسابي به تو ربطي نداره ويز ويز ميكني.
خيلي جو گرفتت جوجه.
:mad: بابا واقعا آدم بعضي ها رو مي بينه ميفهمه معني لغت ب-ي-س-و-ا-د چيه؟؟؟
برو بچه جون هر موقع آدم حسابت كردم حرف بزن.
جوجه رو آخر پاييز ميشمرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or