Frobary Loyal Member Mar 29, 2012 #1 درود. نسخه X360 این بازی اولین امتیازش رو گرفت: Official Xbox Magazine 8.5/10
u_2 کاربر سایت Mar 29, 2012 #2 نمره عالیه.ولی باید صبرکنیم چندتا تا سایت که نسخهpcنقد کردن نمره بدن ببینیم چقد پاینتره.ولی خب هر چی باشه باز ارزش بازی کردن داره فقط کنترلش خوب باشه گرافیک نصف pcهم زیادمه
نمره عالیه.ولی باید صبرکنیم چندتا تا سایت که نسخهpcنقد کردن نمره بدن ببینیم چقد پاینتره.ولی خب هر چی باشه باز ارزش بازی کردن داره فقط کنترلش خوب باشه گرافیک نصف pcهم زیادمه
master.mhn کاربر سایت Mar 29, 2012 #4 به نظره من که کم داده بهش ولی هر چی سایتا میخوان نمره بدن بدن من این بازی رو حتما میگیرم.
hosein me کاربر سایت Apr 11, 2012 #5 درود خوب این شاهکار دومین نمره خودش را هم گرفت Game Informer:95 نکته جالب اینجاست که این سایت به نسخه pcنمره 93 را داده بود :d آخرین ویرایش: Apr 13, 2012
درود خوب این شاهکار دومین نمره خودش را هم گرفت Game Informer:95 نکته جالب اینجاست که این سایت به نسخه pcنمره 93 را داده بود :d
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Apr 11, 2012 #6 نوشته شده توسط hosein me: درود خوب این شاهکار دومین نمره خودش را هم گرفت Game Informer:95 نکته جالب اینجاست که این سایت به نسخه pcنمره 93 را داده بود :d بیشتر... خب طبیعیه!! نسخه کنسولش خیلی اضافات نسبت به PC داره!!
نوشته شده توسط hosein me: درود خوب این شاهکار دومین نمره خودش را هم گرفت Game Informer:95 نکته جالب اینجاست که این سایت به نسخه pcنمره 93 را داده بود :d بیشتر... خب طبیعیه!! نسخه کنسولش خیلی اضافات نسبت به PC داره!!
u.s.a کاربر سایت Apr 11, 2012 #7 به نظر من که بازی بیخودیه:dرو pc بازی کردم.اصلا خوشم نیومد.کلا این بازی و skyrim بیخودن:d
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Apr 11, 2012 #10 واقعا شاهکاره اگه سایت یا مجله ایی پایین 90 بهش بده کم لطفی کرده
VahiD_ST کاربر سایت Apr 11, 2012 #11 نوشته شده توسط u.s.a: به نظر من که بازی بیخودیه:dرو pc بازی کردم.اصلا خوشم نیومد.کلا این بازی و skyrim بیخودن:d بیشتر... لول! تو فقط بلدی بزنی تو مخ ترول کردن. Spoiler MW بدم خدمتتون؟
نوشته شده توسط u.s.a: به نظر من که بازی بیخودیه:dرو pc بازی کردم.اصلا خوشم نیومد.کلا این بازی و skyrim بیخودن:d بیشتر... لول! تو فقط بلدی بزنی تو مخ ترول کردن. Spoiler MW بدم خدمتتون؟
Fenris Wolf کاربر سایت Apr 11, 2012 #12 با اینکه هردوتا ورژنشو بازی کردم( pc و 360) ولی کنترل pc ـیش راحت تر و جمع و جور تر بود بنظرم! ولی بینظیره این بازی!خیلی خیلی ترکونده
با اینکه هردوتا ورژنشو بازی کردم( pc و 360) ولی کنترل pc ـیش راحت تر و جمع و جور تر بود بنظرم! ولی بینظیره این بازی!خیلی خیلی ترکونده
mrbahram کاربر سایت Apr 11, 2012 #13 نوشته شده توسط u.s.a: به نظر من که بازی بیخودیه:dرو pc بازی کردم.اصلا خوشم نیومد.کلا این بازی و skyrim بیخودن:d بیشتر... تو هم بیخودی
نوشته شده توسط u.s.a: به نظر من که بازی بیخودیه:dرو pc بازی کردم.اصلا خوشم نیومد.کلا این بازی و skyrim بیخودن:d بیشتر... تو هم بیخودی
hosein me کاربر سایت Apr 13, 2012 #14 درود خوب امتیاز جدید از بازی Eurogamer Italy:100 Meristation:96 Official Xbox Magazine UK:90