این بازی که از روی فیلم معروف Terminator Salvation ساخته شده و چند روز آینده به بازار عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. Games Master UK به بازی امتیاز ضعیف 6.2 از 10 داده است.
نیما امتیازش را توی GameRankings دیدم، جزییاتش هم متاسفانه جایی پیدا نکردم. البته جالبه که همین مجله به Bionic Commando امتیاز 7.7 داده، به X-Men Origins: Wolverine امتیاز 8.3.
نیما امتیازش را توی GameRankings دیدم، جزییاتش هم متاسفانه جایی پیدا نکردم. البته جالبه که همین مجله به Bionic Commando امتیاز 7.7 داده، به X-Men Origins: Wolverine امتیاز 8.3.
ببينم مگه اين بازي از روي فيلمي نيست كه قرار تابستون اكران بشه و بيل (بازيگر بتمن) توش بازي ميكنه؟ ولي من هرچي سعي ميكنم نميفهمم وجه تشابه اين كركتر بازي با بيل چيه ؟
من از لحاظ امتیاز گفتم، منظورم اینه که به X-Men که متوسط امتیازش 7.3 بوده GM UK داده 8.3 ، حالا به این بازی امتیاز ضعیف 6.2 داده. البته اصلا نمیشه از روی یک امتیاز در مورد بازی قضاوت کرد.
ببينم مگه اين بازي از روي فيلمي نيست كه قرار تابستون اكران بشه و بيل (بازيگر بتمن) توش بازي ميكنه؟ ولي من هرچي سعي ميكنم نميفهمم وجه تشابه اين كركتر بازي با بيل چيه ؟