امتیازات بازی Terminator Salvation

Frobary

Loyal Member
سلام!
944033_97768.jpg
این بازی که از روی فیلم معروف Terminator Salvation ساخته شده و چند روز آینده به بازار عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. Games Master UK به بازی امتیاز ضعیف 6.2 از 10 داده است.

جالبه انجین گرافیکی هر دو بازی بایونیک کماندو و ترمیناتور یکی هست ! ممد نمیشه نمره رو با جزییات بزاری ؟ مثل نمره گرافیک- گیم پلی - جذابیت و...

جالبه انجین گرافیکی هر دو بازی بایونیک کماندو و ترمیناتور یکی هست ! ممد نمیشه نمره رو با جزییات بزاری ؟ مثل نمره گرافیک- گیم پلی - جذابیت و...
نیما امتیازش را توی GameRankings دیدم، جزییاتش هم متاسفانه جایی پیدا نکردم. البته جالبه که همین مجله به Bionic Commando امتیاز 7.7 داده، به X-Men Origins: Wolverine امتیاز 8.3.

نیما امتیازش را توی GameRankings دیدم، جزییاتش هم متاسفانه جایی پیدا نکردم. البته جالبه که همین مجله به Bionic Commando امتیاز 7.7 داده، به X-Men Origins: Wolverine امتیاز 8.3.

ليست بازی هايی که با اين موتور ساخته شده...

X-Men مگه با UE3 ساخته نشده بود؟
http://en.wikipedia.org/wiki/index.html?curid=20023391

ببينم مگه اين بازي از روي فيلمي نيست كه قرار تابستون اكران بشه و بيل (بازيگر بتمن) توش بازي ميكنه؟ ولي من هرچي سعي ميكنم نميفهمم وجه تشابه اين كركتر بازي با بيل چيه ؟

X-Men مگه با UE3 ساخته نشده بود؟
من از لحاظ امتیاز گفتم، منظورم اینه که به X-Men که متوسط امتیازش 7.3 بوده GM UK داده 8.3 ، حالا به این بازی امتیاز ضعیف 6.2 داده. البته اصلا نمیشه از روی یک امتیاز در مورد بازی قضاوت کرد.

ببينم مگه اين بازي از روي فيلمي نيست كه قرار تابستون اكران بشه و بيل (بازيگر بتمن) توش بازي ميكنه؟ ولي من هرچي سعي ميكنم نميفهمم وجه تشابه اين كركتر بازي با بيل چيه ؟
داستان بازی که دو ماه قبل از فیلم هست. Bale هم نه چهره و نه صداشو به این بازی قرض نداده. پس نباید دنبال شباهت هم باشید:دی

آخرین ویرایش:
GAME SPOT 5/10:laughing:

The Good

• Postapocalyptic LA looks suitably ruined
  • Interesting cover mechanic.

The Bad

bad_value_s.gif
bad_short_s.gif
bad_stripped_s.gif

• Simplistic, repetitive combat
  • Only five hours long; full retail price
  • So-so visuals hamper cutscenes
  • Problematic on-rails sequences
  • Doesn't convey any sense of drama or excitement.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or