( Layken ) عضو تحریریه Feb 25, 2025 #1 سازنده: Odd Bug Studio سبک: اکشن نقش آفرینی دو بعدی نقد بازی سنتر: 8.5/10 بررسی بازی Tails of Iron 2: Whiskers of Winter | بازی سنتر Reactions: MK_COD, AlexRRR, ce7en44 و 14 کاربر دیگر
سازنده: Odd Bug Studio سبک: اکشن نقش آفرینی دو بعدی نقد بازی سنتر: 8.5/10 بررسی بازی Tails of Iron 2: Whiskers of Winter | بازی سنتر
FERYGAMER کاربر سایت Feb 25, 2025 #2 خدارشکر یکی از بازی های دو ماه بعد Plus Essential مشخص شد. Reactions: king of north, MyJinx, noctis-sm3 و 3 کاربر دیگر
NaViiDii God Of War کاربر سایت Feb 25, 2025 #3 نسخه اولش خیلی چسبید. بعدا سر فرصت بریم سراغ این یکی ببینیم چه کردن. Reactions: king of north, ( Layken ) and fire emblem
( Layken ) عضو تحریریه Feb 25, 2025 #4 دیفالت من دوست دارم برای بازی ها خیلی سخت گیری کنم و سخت نمره بالای 8 میدم ولی این یکی واقعا راهی برام نذاشت خیلی عالی بود Reactions: king of north and farhad_fr2
دیفالت من دوست دارم برای بازی ها خیلی سخت گیری کنم و سخت نمره بالای 8 میدم ولی این یکی واقعا راهی برام نذاشت خیلی عالی بود
FERYGAMER کاربر سایت Feb 26, 2025 #5 نوشته شده توسط ( Layken ): دیفالت من دوست دارم برای بازی ها خیلی سخت گیری کنم و سخت نمره بالای 8 میدم ولی این یکی واقعا راهی برام نذاشت خیلی عالی بود بیشتر... حالا حامد جان زحمت کشیدی تاپیک رو زدی چهارتا نمره از سایت های دیگ هم میذاشتی Reactions: ( Layken )
نوشته شده توسط ( Layken ): دیفالت من دوست دارم برای بازی ها خیلی سخت گیری کنم و سخت نمره بالای 8 میدم ولی این یکی واقعا راهی برام نذاشت خیلی عالی بود بیشتر... حالا حامد جان زحمت کشیدی تاپیک رو زدی چهارتا نمره از سایت های دیگ هم میذاشتی