Frobary Loyal Member Sep 2, 2009 #1 سلام! این بازی که توسط استودیوی TimeGate ساخته شده و به زودی عرضه می شود، اولین امتیازش را گرفت. مجله GamePro به بازی امتیاز 4.0 از 5.0 داده است.
سلام! این بازی که توسط استودیوی TimeGate ساخته شده و به زودی عرضه می شود، اولین امتیازش را گرفت. مجله GamePro به بازی امتیاز 4.0 از 5.0 داده است.
H2 کاربر سایت Sep 11, 2009 #2 این بازی از سایت IGN امتیاز نسبتا خوب 7.5 / 10 رو گرفته. کسی از بچه ها بازی رو انجام داده ؟
Fratos کاربر سایت Sep 11, 2009 #3 نوشته شده توسط H2: این بازی از سایت IGN امتیاز نسبتا خوب 7.5 / 10 رو گرفته. کسی از بچه ها بازی رو انجام داده ؟ بیشتر... اکثرا راضی نیستن.
نوشته شده توسط H2: این بازی از سایت IGN امتیاز نسبتا خوب 7.5 / 10 رو گرفته. کسی از بچه ها بازی رو انجام داده ؟ بیشتر... اکثرا راضی نیستن.
Thomas_Anders کاربر سایت Sep 11, 2009 #4 این بازی امتیازاتش خیلی بالاست من که بازی کردم اشغال هم نیست
Wander کاربر سایت Sep 11, 2009 #5 این بازی امتیازاتش خیلی بالاست من که بازی کردم اشغال هم نیست بیشتر... اصولا دوست عزیز مشخص نیست شما چی گفتی!:cheesygri
این بازی امتیازاتش خیلی بالاست من که بازی کردم اشغال هم نیست بیشتر... اصولا دوست عزیز مشخص نیست شما چی گفتی!:cheesygri