امتیازات بازی Ride to Hell: Retribution

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
box.jpg

Hardcore Gamer:1/5
Destructoid - 1/10
Cheat code central 4/10
EGM - 0.5 out of 10
Meristation:20/100
Official xbox magazine 1/10
BioGamer Girl :1/10
GameInformer:2/10
Metro : 1/10

آخرین ویرایش:
حالا جدا از فراهم کردن ابزار شوخی برای دوستان، من خیلی برای تیم سازنده ناراحت شدم.فرض کنید گرافیستی که از سال 2008 مشغول ساخت این بازی بوده به این امید که شناخته بشه، بعد نتایجه 5 سال زحمتش رو مشاهده میکنه، چه احساسی بهش دست میده؟

حالا جدا از فراهم کردن ابزار شوخی برای دوستان، من خیلی برای تیم سازنده ناراحت شدم.فرض کنید گرافیستی که از سال 2008 مشغول ساخت این بازی بوده به این امید که شناخته بشه، بعد نتایجه 5 سال زحمتش رو مشاهده میکنه، چه احساسی بهش دست میده؟

یعنی بنظرتون یه نفر گرافیست ؟ اصلا میشه همچین چیزی؟ از اونم گذشته هیچ کس تو 5 سال یه بازی تو این سبکو نمیسازه! دلیل عرضه بعد از 5 سال هم تاخیر های بازی و عوض شدن اسمشو و.... است

سازنده بازی میتونست بازیرو کنسل کنه چون با یک مقایسه ساده با سایر بازی ها معلوم میشد با شکست میخوره.فقط اومدن از همین مسائل جن*سی سواستفاده کردن تا شاید بازیشون کمی فروش کنه.

سازندگان بازی توی این چند ساله بیشتر تمرکزشونو گذاشتن برای اون موضوعات و مثل اینکه یادشون رفته دارن بازی میسازن :دی
یه عکس درست و حسابی از گیم پلی بازی هم ندیدیم.:دی

EGM - 0.5 out of 10

«Ride to Hell: Retribution را بازي نكنيد، حتي به بازي كردن آن فكر هم نكنيد. اصلا به فكر كردن در مورد بازي كردن آن هم فكر نكنيد! فراموش كنيد كه همچنين چيزي اصلا وجود دارد و زندگيتان را با همين فرض ادامه دهيد!» - منقد EGM

قسمت The Bad هم گفته همه اون 12 پاراگراف نقدي كه نوشتم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or