امتیازات بازی Ratchet & Clank: All 4 One

خیلی پایینه برا این بازی:|
البته شاید به خاطر اینکه چهار نفرست رو بازی تاثیر گذاشته!

خیلی ازلکی دارن این بازیو ادامه میدن تو این نسخه های اخیر به شدت از کیفیتش کاسته شده این یکیم که دیگه اصلا سبکش یه چیز دیگست

R&C : aCiT که عالی بودش :d کجاش کیفیتش بد بود :d ؟

منم موافقم این 4 نفره شدنش احتمالا خیلی تو بازی تاثیر گزاشته! به نظر منم زیاد حرکت جالبی نبود :d

ای بابا ! توی این نسل جک نداشتیم دلمون به این خوش بود :| نه دیگه نمیشه خود ناتی باید بیاد یه جک بده دیگه رچت داره داغون میشه :دی

آخه من خاک بر سر اون سونی آمریکا و جک ترتون گامبو بکنم 2 ریال برا این بازی تبلیغ نکردن
پ.ن:این اینسامنیاک هم چون دیگه داره سونی رو ول میکنه هر بازی دلش می خواد به خورد ملت میده

این نسل یه Ratchet & Clank ـهُ یه سبک پلتفرمر:دی البته از این آخری به خاطر co op بودنش نباید انتظار امتیازات و بازخورد سه گانه R&C Future رو داشته باشیم .

خب دوستان رفتم نقد ها رو خوندم اكثرشون به اين مورد اشاره كردن كه بازي از سر همين co-op شدن خيلي ضربه ديده و در واقع داره ميگه بازي فقط و فقط براي بخش چند نفره طراحي شده و هيچ لذتي در بخش تك نفره وجود نداره و در واقع كل مراحل و معما هاي بازي بذتشون فقط به چند نفره بودن هست و تماميشون اشاره كردن كه بازي گرافيكش عالي هست و هنوزم رقيبي جدي براي انيميشن هاي پيكسار هست . در كل بخش چند نفره زده نابود كرده هرچي بخش تك نفره و لذت اصلي رچت رو و عمده دليل نمرات كم بازي فقط و فقط براي بخش گيم پلي هست ولي خب باز با اينحال من عاشق اين بازي هستم و ميگرم و بازيش ميكنم:x

یعنی بازی رو نمیشه یه نفره رفت؟!
من متاسفانه مالتی پلیر بتاش رو دانلود نکردم ولی نقد gamefront رو خوندم . (تک نفره هم میشه رفت مثکه) البته کل حالت داستانی بازی به صورت co op هست دلیل 7.5 دادنش هم آخر نقدش گفته که به خاطر اینه که در حد شاهکارای قبلیش نیست ولی همچنان یه بازی عالی توی سبک خودش هست . خصوصا در مورد هوش مصنوعی هم گفته AI پارتنرهاتون که در بازی همراهیتون میکنن خیلی پیشرفتس و بهترین چیزیه که تا حالا تو یه بازی دیدن! البته منظور اینه که عالیه .
دو تا پاراگراف آخر متنش هم میزارم علاقه مندان این سری بخونن حتماً .
Though this is a co-op game through and through, you can play it by yourself, and a lot of work clearly went into making that possible and not unpleasant. Your AI partner is as skilled as any I’ve ever seen in a game, and he never really gets in your way, although he did seem to wander off cliffs with alarming regularity. Then again, you’ll probably walk off cliffs plenty on your own, so it’s hard to call that s flaw in the programming. Still, props to Insomniac for creating an AI partner that seriously works well. It’s hard for me to recommend All 4 One because, thanks to its lack of linear nature and constant arena battles, it doesn’t quite feel like a legit Ratchet & clank adventure. We have high expectations for this franchise after the last two amazing efforts on PS3, and this game just doesn’t really live up to that. Still, you could do worse. It’s just s shame that this didn’t turnout to be one of the premier hang-out-with-your-buddies games for the year, like LittleBigPlanet 2 and Portal 2.
مشکلات بازی از نظر منتقد این سایت

• It is co-op
  • Some good set pieces
  • Great AI partner if you’re playing by yourself
Cons:

• No exploration; perfectly linear
  • Annoying arena battles.
  • Can’t skip or pause cutscenes
  • Missing that one great weapon

arena battles ها که همیشه در این سری بوده . اسکیپ نشدن کات سینها از نظرشون دلیل منفی بوده و اما ایراد درست و اصلی بازی خطی بودنشه نسبت به عنوانهای قبلیش که آزادی عمل زیادی در مراحل و گشت و گذار بین کهکشانها و سیارات مختلف وجود داشته .
کلا دلیل اصلی که منتقد این سایت 7.5 داده فکر میکنم همینه وگرنه در نگاه کلی هنوز همون R&C دوست داشتنی همراه نافِریِس و کَپتِن کوارک خنده دار محور داستانی بازی رو شامل میشن .

• Like
Reactions: bluestar
آريا ميگفت چيزي از توش در نميادا ! باور نميكردم و الكي به خودمون اميد ميداديم ... نه آقا ، اين نسل بي خيال يه پلتفرمر درست درمون شديم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or