امتیازات بازی N3II: Ninety-Nine Nights

capitanrayan

ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده
کاربر سایت
N3II.jpg

درود
این بازی هم در کنار عنوان دیگر انحصاری X360 مقداری خوشحال تر امتیاز گرفته.
G4 به بازی 3/5 داده:|

پ.ن:این سایت به CrackDown2 امتیاز 4/5 داده بود

تاپیک رو پیدا نکردم،اگه تکراریه،بقلید:)

N3II.jpg

درود
این بازی هم در کنار عنوان دیگر انحصاری X360 مقداری خوشحال تر امتیاز گرفته.
G4 به بازی 3/5 داده:|

پ.ن:این سایت به CrackDown2 امتیاز 4/5 داده بود

تاپیک رو پیدا نکردم،اگه تکراریه،بقلید:)
من كه اصلا امتيازهاي G4 رو قبول ندارم.اين بازي خيلي خوب بود در حد خودش...

GamePro : 5

If you're looking for a mindless way to rack up Achievement Points, go ahead and rent Ninety-Nine Nights II, but be warned -- it's like watching the first 10 minutes of the Battle of Helm's Deep on repeat for 30 hours. After a while, you won't even care who's winning the fights, and only periodic bathroom breaks will break up the monotony.

Games Radar : 6

Three or four years ago, this game would have been brilliant. Unfortunately the unexciting combat, ho-hum level design, and unimpressive graphics make it a poor alternative to the more recent champions of the hack and slash genre.

بعید میدونم به جز بعضی دوستان که به دلایلی (!!!) از بازی تعریف میکردن , کسی انتظاری ازش داشته باشه !

If you're looking for a mindless way to rack up Achievement Points, go ahead and rent Ninety-Nine Nights II, but be warned -- it's like watching the first 10 minutes of the Battle of Helm's Deep on repeat for 30 hours. After a while, you won't even care who's winning the fights, and only periodic bathroom breaks will break up the monotony
به قول رییس Gearbox اچیومنت های آسون , فروش 40 هزار نسخه بیشتر رو تضمین میکنه lol

• Like
Reactions: Sorrows
اگه این بازی آش دهن سوزی بود ماکرو خودش منتشرش میکرد ! یا لا اقل اسمی ازش تو کنفرانسش میبرد!:d
اینجور بازیها بدرد بازار ژوپون میخوره،پس چرا MS که نه اعتبار زیادی داره نه چیزی بیاد منتشرش کنه؟
تو کنفرانس امریکا بیاد اینو معرفی کنه؟:دی فحش میخوره:دی

اینجور بازیها بدرد بازار ژوپون میخوره،پس چرا MS که نه اعتبار زیادی داره نه چیزی بیاد منتشرش کنه؟
تو کنفرانس امریکا بیاد اینو معرفی کنه؟:دی فحش میخوره:دی
درسته...اما بخاطر میاریم : Lost Odessey و Blue Dragon روکه تو یه E3 ای اگه اشتباه نکنم رونمایی شدن ...

اين دوتا بازي كه مي گيد به قول دوستمون اگه قرار بودن خوب از اب دربيان يه نمايشي توي e3 در كنفرانس ماكروسافت بايد مي داشتن
اما در كل به نظر من هر چي باشه از dw خيلي بهتره 2 هم بگيره من مي خرمش ديگه ارزش 2 تومن پول داره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or