امتیازات بازی Michael Jackson The Experience نسخه Xbox 360

Frobary

Loyal Member
سلام!

images

نسخه 360 این بازی که با کینکت سازگار هست اولین امتیازش را گرفت. Game Informer به بازی امتیاز 7.75 از 10 داده است. لازم به ذکره که GI به نسخه Wii این بازی امتیاز 6.5 از 10 داده بود.

• Like
Reactions: Kavigne
بازی های کینکت اکثراً امتیازاشون در این حده ، اگه بخواد همینجوری پیش بره بیخود 230 تومن پول بی زبون پاش دادم [-(
الان از وقتی خریدم همون 1 ماه اول بازی کردم باهاش داره خاک میخوره همینجوری چند ماه

امتیازش که خوبه همین سایت واسه دنس سنترال داده 8.75........ .واسه اینم یه نمره کمتر داده.

+

در مورد ایرادا هم بیشتر گیر داده به حرکات واینا که تو آهنگهای سریع سخت میشه انجامش ..از فرامین صوتی و آهنگ خووندنش هم تعریف کرده.
کلا همچین بازی اینجوری نمره می گیره دیگه انتظار که ندارین بیاد 9 بگیره؟:dدر حد خودش خوبه...

ای بابا!این چه وضعشه!
نگفتن مشکلش چیه؟

چرا. خود OXM گفته به خوبی بقیه بازی های کینکت نیست. ولی از نکات خوبش اینه که رقصای واقعی مایکل رو یاد میگیریم و آهنگ های قشنگ سلطان پاپ رو میشنویم.
اسکرین شات ها هم که بد جور شبیه Dance Central ـه !

ظاهرا از خوانندگی بازی تعریف کردند.من بانمرات کاری ندارم,همین که یه بهونه گیر بیاریم که بدون مشکل آهنگ های مایکل را بخونیم و باهاش برقصیم کلی می ارزه.

از اولش هم مخالف ساخت بازی توسط Ubisoft بودم

البته بازیش رو دیدم ، بد نبود حداقل 7 رو باید میگرفت

Gamespot نکات منفیش رو اینطور بیان کرده :
1- نبود بخش داستانی
2- نداشتن مضامین قابل دانلود ( به این میگن گیر بنی اسرائیلی ... چی دانلود کنیم ، کل اهنگ های مایکل توش هست دیگه !! )
3- لگ در اواتار که حواس شما را پرت میکنه
4- افکت های بصری خسته کننده

نکته خوبی که داره یه ارشیو کامل با کیفیت بالا از اهنگ های مایکل هست
به علاوه تمام حرکات و تکنیک های مایکل رو بهمون یاد میده
و چیز جالبی که خوشم اومد اینه که خودمون رو میزاره جای مایکل توی صحنه
همونطور که بچه ها گفتن امتیاز هر چی بگیره به خاطر اهنگ هاش و خاطراتی که با مایکل داریم باید بازیش کنیم

آخرین ویرایش:
بازی های کینکت اکثراً امتیازاشون در این حده ، اگه بخواد همینجوری پیش بره بیخود 230 تومن پول بی زبون پاش دادم [-(
الان از وقتی خریدم همون 1 ماه اول بازی کردم باهاش داره خاک میخوره همینجوری چند ماه
سلام
درسته امتیاز بازی هاش کمه ولی واقعا بازی هاش قشنگه مطمعا باش که الکی پول کینکت ندادی.
(منتظر بازی های دیگر کینکت هستم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or