امتیازات بازی Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی تو نسل قبل بازی معمولیی بود ولی اینبار چند نکته بود که من رو هم از نسخه دومش ازش نا امید کرد.
اول گرافیک اولیه بازی و فریم ریتش بود که زیاد جالب نبود و وقتی هم بهتر شد بازی حول انفجارهای واقعگرایانه و فیزیک سنگین مانور داد که نمونه افتضاحشو تو conflict denied ops دیده بودم و تو وبلاگم هم کلی برای پدر و مادر سازندش و ناشرش یعنی Eidos سلام و صلوات فرستادم!
دوم ساختار بازی بود که راه به ظاهر بلند پروازانه چند بازی به فنا رفته رو میرفت و سرنوشت این بازی رو مبهم میکرد.
سوم نظرات سازنده این اخریا بود که خصوصا بیان مشکل انفجارات و فیزیک در نسخه PC منو شدیدا به یاد همون Denied Ops انداخت و فاتحشو خوندم!
و کلی دلیل دیگه که حال گفتنش نیست.
فقط حدسیات من از اول میگفت این بازی نباید خیلی خوب باشه و فکر میکنم نظر من و خیلی های دیگه مثل فریدون که علی رقم امضاهای خوشحالش:cheesygri برای خودش استاده درست از آب در بیاد!

به نظرم بازی خوبی میومد حداقل تریلراش تو e3 که راضی کننده بود
حالا نمره 7 هم نمره بدی نیست حداقلش اینه که ارزش امتحان کردن رو داره

من که حتما بازیش رو میخرم , معمولا این بازی ها هیچ هدف خاصی رو دنبال نمیکنن و فقط برای FUN هستن که خوراکه!:دی

ای والله راست میگی :love: منم همینطور :cheesygri :biggrin1:
ولی من 2 - 3 روز پیش از گیم تریلرز یه دموی 1 دقیقه و 47 ثانیه ای HD دانلود کردم ، خدایی خیلی خوشم اومد ، خیلی قشنگ بود :love: هم انفجارها باحال بود ، هم تخریب شدن ساختمان ها و گرافیک هم نسبتا خوب بود به نظرم ، به هر حال این بازی ها خوراکه و من حتما میگرم :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :love::love:

ولی من 2 - 3 روز پیش از گیم تریلرز یه دموی 1 دقیقه و 47 ثانیه ای HD دانلود کردم ، خدایی خیلی خوشم اومد ، خیلی قشنگ بود :love: هم انفجارها باحال بود ، هم تخریب شدن ساختمان ها و گرافیک هم نسبتا خوب بود به نظرم ، به هر حال این بازی ها خوراکه و من حتما میگرم :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :love::love:
خوراکه چه جورم ;) من هم تریلر رو دیدم خیلی عالی بود این امتیاز واقعی نیست:biggrin1:
باید منتظر Gamespot & IGN موند:-"

ویرایش: وب سایت THE Guardian به بازی امتیاز 3 از 5 رو داده:((

آخرین ویرایش:
باید منتظر Gamespot & IGN موند:-"
سلام
اگه شما از سبک بازی خوشت میاد هر وقت اومد بگیر چون gamespot یا IGN برا خودشون نمره میدن منظورم اینکه
نمیشه به حرف اونا اعتماد کرد مثل too human که به نظر من 5.5 کمه به نظر من 7.5 خوب بود چون
مشکلاتی هم داشت
خوراکه چه جورم ;) من هم تریلر رو دیدم خیلی عالی بود این امتیاز واقعی نیست:biggrin1:
اون که بله:biggrin1:
ولی من 2 - 3 روز پیش از یه دموی 1 دقیقه و 47 ثانیه ای HD دانلود کردم ، خدایی خیلی خوشم اومد ، خیلی قشنگ بود :love: هم انفجارها باحال بود ، هم تخریب شدن ساختمان ها و گرافیک هم نسبتا خوب بود به نظرم ، به هر حال این بازی ها خوراکه و من حتما میگرم :biggrin1::biggrin1::biggrin1: :love::love:
بله منم همین گیم تریلرز رو دیدم که خیلی خوب بود
گرافیکشم بد نبود
ممنون

درود
حداقل گیر دست بدید :دی. گرافیکش برای یه بازی گردش ازاد با اون همه انفجار و بزن و بکوب خیلی م خوبه.
فیزیک م داره در حد Cell Factor :دی. یه RPG میزنی به یه ساختمون 50 طبقه کلا با خاک یکی میشه :cheesygri.
بازی پدرمادر داری هم فعلا موجود نیست، تا وقتی که Fallout 3 و Fable 2 منتشر بشن :smile:.

من کی الکی نظر دادم که این دومیش باشه؟
گرافیک بازی خوبه و فیزیکش هم همینطور ولی اون بالا هم گفتم راهی که انتخاب کرده به ترکستان میره فری جون(خودمونی رو حال کردی؟!)
فیزیکش هم در حد cell factorه دیگه؟!
ایول داره که cell factor رو هم بازی کردی ولی اگر یادت باشه چقدر بازی بدی بود!؟
منم یه جا در موردش نوشتم فیزیک محض و دیگه هیچی!(البته بهانشون این بود که مالتی پلیر هستش ولی از اون منظر هم خوب نبود! ولی گرافیک خوبی داشت البته بعد از فیزیک خرش!)
اگر فیزیک تا این حد کمک کننده بود همون cell factor رو نجات میداد!
در مورد این بازی هم باید بگم که فقط میتونم بگم تو این بی بازیی ارزش پیدا میکنه.

IGN به بازی امتیاز خوب 7.9 رو داد ! ( حالا هی بیاین بگین بازی بده ! /:) )

6fa9he.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or