Frobary Loyal Member May 2, 2008 #1 در هیاهوی بازی GTA ،بازی Iron Man هم همزمان با اکران فیلمش عرضه شده و به نظر میاد مثل بازی-فیلم های قبلی عنوان ضعیفی از آب در بیاد: نسخه XBOX 360: GamePro 5.5 Of 10 نسخه PS3: Gameplayer 3.0 Of 10 آخرین ویرایش: Oct 22, 2010
در هیاهوی بازی GTA ،بازی Iron Man هم همزمان با اکران فیلمش عرضه شده و به نظر میاد مثل بازی-فیلم های قبلی عنوان ضعیفی از آب در بیاد: نسخه XBOX 360: GamePro 5.5 Of 10 نسخه PS3: Gameplayer 3.0 Of 10
*Mohammad* کاربر سایت May 2, 2008 #2 نوشته شده توسط old-snake: در هیاهوی بازی GTA ،بازی Iron Man هم همزمان با اکران فیلمش عرضه شده و به نظر میاد مثل بازی-فیلم های قبلی عنوان ضعیفی از آب در بیاد: نسخه XBOX 360: GamePro 5.5 Of 10 نسخه PS3: Gameplayer 3.0 Of 10 بیشتر... معلومه بازی بزرگی پیش رو داریم.
نوشته شده توسط old-snake: در هیاهوی بازی GTA ،بازی Iron Man هم همزمان با اکران فیلمش عرضه شده و به نظر میاد مثل بازی-فیلم های قبلی عنوان ضعیفی از آب در بیاد: نسخه XBOX 360: GamePro 5.5 Of 10 نسخه PS3: Gameplayer 3.0 Of 10 بیشتر... معلومه بازی بزرگی پیش رو داریم.
Death Proxy مدیر انجمن May 2, 2008 #3 نوشته شده توسط Mohammad Aloneboy: معلومه بازی بزرگی پیش رو داریم. بیشتر... از همون اول معلوم بود که نباید منتظر یه بازی:biggrin1: باشیم
نوشته شده توسط Mohammad Aloneboy: معلومه بازی بزرگی پیش رو داریم. بیشتر... از همون اول معلوم بود که نباید منتظر یه بازی:biggrin1: باشیم
WILDCAT کاربر سایت May 9, 2008 #4 گیم اسقات به این بازی زیبا و واقعا پر بار امتیاز بسیار عالی 5.5 را اهدا کرد :biggrin1::laughing:
A Allurea کاربر سایت May 9, 2008 #5 نوشته شده توسط ps3 terabay: گیم اسقات به این بازی زیبا و واقعا پر بار امتیاز بسیار عالی 5.5 را اهدا کرد :biggrin1::laughing: بیشتر... خیلی بازیه ساده ای بود از یه بازیه دسکتاپی ساده تر.من اصلا اهل اینجور بازی ها زیاد نیستم چون میدونم همشون یه سری بازی های بی ارزش هستند.این هم همینطوری بازی کردم.همچین بازی ای رو یه هفته ای هم میشه ساخت.:biggrin1:نمیدونم GS برای چی 5.5 دارده؟!!!
نوشته شده توسط ps3 terabay: گیم اسقات به این بازی زیبا و واقعا پر بار امتیاز بسیار عالی 5.5 را اهدا کرد :biggrin1::laughing: بیشتر... خیلی بازیه ساده ای بود از یه بازیه دسکتاپی ساده تر.من اصلا اهل اینجور بازی ها زیاد نیستم چون میدونم همشون یه سری بازی های بی ارزش هستند.این هم همینطوری بازی کردم.همچین بازی ای رو یه هفته ای هم میشه ساخت.:biggrin1:نمیدونم GS برای چی 5.5 دارده؟!!!
.Masoud. کاربر سایت May 24, 2008 #10 GamePro 5.5 Of 10 بیشتر... Gameplayer 3.0 Of 10 بیشتر... عجب بازیه زیبایی !!!!!!!