امتیازات بازی Harry Potter and the Half-Blood Prince

Frobary

Loyal Member
سلام!
بازی قسمت ششم این سری دو هفته زودتر از فیلمش عرضه شده است و اولین امتیازش را از IGN گرفت، IGN به بازی امتیاز 7.7 داده است. البته نسخه کنسول های دستی (PSP , DS) امتیاز ضعیف 4.3 از IGN گرفته اند.

XBOX 360 Review
PSP Review

نترسین به خیر گذشت:biggrin1:گرچه من انتظار بیشتری داشتم.از ign 7.7 گرفت.
.....................................
نسخه ی wii بازی هم از game pro 2.5/5 گرفت.:((

آخرین ویرایش:
به نظرم اگه آدم از یه سبک و المان خاص خوشش بیاد امتیاز نباید واسش
اهمیت داشته باشه ... منم چون از سبکش خوشم میاد 100% میخرمش چه
0 بگیره چه 10 ... محفل ققنوس هم به طور میانگین امتیاز 6 گرفت ولی من خیلی
خوشم اومد ... اما 7.7 این بازی منو بیشتر امیدوار کرده :love:

عجیبه- واقعانسخه Wiiاینقدر ضعیف عمل کرده-EAخیلی روی کنترل بازی با کنترلر wiiمانور میداد

پ.ن:از قدیم گفته -گربه دستش به گوش نمیرسید میرفت بستنی میخرید:laughing::biggrin1:
این هیچ ربطی نداره-گفتم بخندیم

من که هم شماره های بازی رو بازی کردم این یکی رو هم بازی خواهم کرد حالا می خواد هر چند نمره ای بگیره.

یعنی شما رو PS3 بازیش می کنی؟ یا اینکه با 5 تومن رو 360 بازی میکنی؟ این جوری دیگه لازم نیست به نمرات و نقدها توجه کنیم.

یعنی شما رو PS3 بازیش می کنی؟ یا اینکه با 5 تومن رو 360 بازی میکنی؟ این جوری دیگه لازم نیست به نمرات و نقدها توجه کنیم.
البته به نظر من کسی که PS3 داره و عاشق هری پاتر هست باز هم میره پول میده و بازی رو میخره. منظورم فقط تو ایران نیستش

نه بابا.اینقدر هم خوره نیستم که 50 تومن پای یه بازی متوسط رو به پایین بدم!متاسفانه اصلا 3 ندارم اگرم داشتم هزار سال سیاه این بازی رو روش بازی نمی کردم چون نسخه PC موجوده.
ولی درست بازی های PC ارزون هستن ولی من پولش برام مهم نیست وقتی که پای بازی میزارم خیلی با ارزش تره.چونکه به فیلم و کلا داستان های هری علاقه دارم بازی می کنم.همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or