امتیازات بازی God Of War Collection Ps Vita

تا اینجا 79 بوده! ان شا الله بهترشه.نسخه ps3 متاش 91 بوده است. بهترین هک اسلش تاریخ. کیفیت را ببینید ، تفاوت را ( با سایر هک اسلش ها) احساس کنید!:d

تا اینجا 79 بوده! ان شا الله بهترشه.نسخه ps3 متاش 91 بوده است. بهترین هک اسلش تاریخ. کیفیت را ببینید ، تفاوت را ( با سایر هک اسلش ها) احساس کنید!:d

تنها نسخه god of war که بازی کردم رو psp بوده دی ولی فوق العاده است بازیش عاشقشم .........منتظر نمره های سایتای محبوبم باید باشم ببینم چی میشه هودوررر

لذت این بازی برای n بار هم چیزی ازش کم نمیکنه :x
رو هر پلتفرمی و هر تاریخی که باشه واقعن ارزشش رو داره.
حالا ربطش به دوستان معاند(کلمه رو) :dسونی چیه :-/
حالا یه عده که قطعن بازی رو تجربه نکردن بیان و ابراز وجود کنن و مثلن بخان ارزش های بازی یا ناشر رو کم کنن نباید اهمیت داد بهشون ;)
بهرحال براشون سخته ادم چیزی رو نداشته باشه و بخاد تعریف کنه و در مقابل چیزی هم تو چنته نداشته باشه :d
میگم این زخم انحصاری های نسل قبل حالا حالاها خوب نمیشه ....

لذت این بازی برای n بار هم چیزی ازش کم نمیکنه :x
رو هر پلتفرمی و هر تاریخی که باشه واقعن ارزشش رو داره.
حالا ربطش به دوستان معاند(کلمه رو) :dسونی چیه :-/
حالا یه عده که قطعن بازی رو تجربه نکردن بیان و ابراز وجود کنن و مثلن بخان ارزش های بازی یا ناشر رو کم کنن نباید اهمیت داد بهشون ;)
بهرحال براشون سخته ادم چیزی رو نداشته باشه و بخاد تعریف کنه و در مقابل چیزی هم تو چنته نداشته باشه :d
میگم این زخم انحصاری های نسل قبل حالا حالاها خوب نمیشه ....
من گیج شدم...پستی پاک شده یا جلو جلو پست میزارید؟

من گیج شدم...پستی پاک شده یا جلو جلو پست میزارید؟
نه عزیز گیج نشو ;) پست یه بزرگواری پاک شده که طبق معمول زدن تو کار کنایه های ادبی به سونی و عناوین انحصاریش!
--------------
امیدوارم از قابلیت های لمسی ویتا هم خوب استفاده بشه تو بازی.

البته گویا بازی خیلی خوب پورت نشده رزولونش Sub-Native هست و بازی هم 30 فریمه در صورتی که نسخه PS2 ی 60 فریم بوده. ولی به هر حال بازی بسیار خوبیه.

پ.ن. واقعا یاد PS2 بخیر چه کنسولی بود چقدر هم بازی 60 فریم داشت:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or