امتیازات بازی fifa 09

koorosh

کاربر سایت
سلام
مجله ی انگلیسی OMX در اخرین شماره ی خودش بازی fifa 09 رو نقد کرده و به 15مین شماره از سری فیفا امتیاز عالی 9 رو داده !!
از نقاط قوت هم به گیمپلی عالی و سریع تر شدنش نصبت به 08 اشاره کرده و گفته دیگه بازی کن ها در بازی احساس کنترل کردن تانک رو ندارن :biggrin1: و با یک گیمپلی سریع و جزاب رو به رو هستند و در حال حاضر این بازی بهترین گیمپلی رو برای یک بازی فوتبال اراعه میده
همچنین mode جدید Be A Pro رو این مجله "بسیار" عالی دونسته و گفته خیلی سرگرم کننده و جزابه
همچینین قابلیت جدید multiplayer یعنی بازی به صورت 10 به 10 و adidas live season رو از دیگر موفقیت های بازی شمرده...
(لازم به ذکره که این نمره و تمام موارد ذکر شده مربوط به نسخه ی 360 بازی هستند)
موفق باشید

فکر کنم EA فقط نسخه X360 رو داده تا نمره بدن.یا شایدن هنوز با نسخه PS3 کار دارن؟؟؟(به گیم اسپات ندادند؟)
-----------------------
در ضمن انقدر تو عنوان تاپیک بی حال نباشید.
به جایی که بنویسید "امتیازات بازی Fifa Soccer 2009 "نوشتید امتیازات بازی fifa 09.

-----------------------
به جایی که بنویسید "امتیازات بازی Fifa Soccer 2009 "نوشتید امتیازات بازی fifa 09.

ببخشيد ولی شما فکر میکنيد کسی که اومده 5 خط ترجمه کرده و نوشته بيحال بوده ;)
اگه بيحال بود اصلا نمینوشت :mad:
بعدشم لحن صحبت خودتونو درست کنيد :mad:

والا اینهمه از وقتو زندگيمون میزنيم اخرشم دسمزدمون اینه :mad:

ببخشيد ولی شما فکر میکنيد کسی که اومده 5 خط ترجمه کرده و نوشته بيحال بوده ;)
اگه بيحال بود اصلا نمینوشت :mad:
بعدشم لحن صحبت خودتونو درست کنيد :mad:

والا اینهمه از وقتو زندگيمون میزنيم اخرشم دسمزدمون اینه :mad:

دوست عزیز.من برای نوشته ی کوروش کمال تشکر را دارم و واقعا با جزئیات نوشت.فقط گفتم که اسم بازی رو بهتره(برای یک عنوان مناسب) کامل نوشت.حرف بدی زدم که میگید لحن صحبتمو عوض کنم؟؟؟؟

البته باید گفت که در این شماره از نظر گیم پلی هم فیفا برتری داره.

شما از طرف كدوم سايت توي BC اومديد كه ميگيد گيم پلي بازي هم بهتر است بذاريد بازي عرضه بشه بعد نظر بديد !!

ميگم ign ميمردي اگه 1دهم بيشتر امتياز ميدادي تا رقم رند ميشد 9 :biggrin1:
ولي بازم امتياز عالي هست .
اتفاقا موضوع همون یک دهمست :biggrin1: با این تعداد وحشتناک بازیی که داره میاد تا چند وقت دیگه اگر بخوان به همه نمره بالا بدن (حالا هرچند به حق) کارشون لوُس میشه...
شما از طرف كدوم سايت توي BC اومديد كه ميگيد گيم پلي بازي هم بهتر است بذاريد بازي عرضه بشه بعد نظر بديد !!
و با یک گیمپلی سریع و جزاب رو به رو هستند و در حال حاضر این بازی بهترین گیمپلی رو برای یک بازی فوتبال اراعه میده
خیلی بی راه هم نگفته ایشون

آخرین ویرایش:
از روی تریلرهایی که دیدم و دیدم که کونامی انگار حوصله نداره یه انجین نسل جدید و یه فوتبال ناب بسازه.
البته قبول دارم.باید بازم تا عرضه بازی صبر کرد

آخرین ویرایش:
فکر کنم EA فقط نسخه X360 رو داده تا نمره بدن.یا شایدن هنوز با نسخه PS3 کار دارن؟؟؟(به گیم اسپات ندادند؟)
-----------------------

ماکه نفهمیدیم شما چی گفتی ولی FIFA 09 تایتل بازی تو اروپا و جاهای دیگه است، FIFA Soccer 09 تایتل بازی تو آمریکای شمالیه، چون آمریکایی ها به ورزش جذاب خودشون که ما فوتبال آمریکایی میگیم میگن فوتبال و به فوتبال انسانها می گن Soccer. پس عنوان غلط نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or