امتیازات بازی Dance Central 2

Frobary

Loyal Member
این بازی اولین امتیازش را گرفت. Official Xbox Magazine به بازی امتیاز فوق العاده 9.5 از 10 داده است.
Review
+ Smooth, seamless solo/co-op experience; extremely entertaining Versus mode; much-improved Break It Down mode.

+ Tons of songs spanning greater breadth, difficulty, and fluidity.

+ A welcome, challenging, and satisfying career mode.

? Will anyone ever have a shot with Miss Aubrey? Hang in there, Angel

بسیار هم زیبا:دی

البته من با MJ بیشتر از نسخه اول این حال کردم(شایان در جریانه:دی) و امیدوارم نسخه دوم سبکش به MJ نزدیک تر شده باشه.

ضمن اینکه من به شدت منتظر KS:S2 هم هستم و حتی اگه امتیازاش هم کم بشه میدونم چیزه خوبی هست. فقط مثل نسخه اول لگ نداشته باشه برای من کافی هست:دی

به به عجب امتیازی گرفته :دی
هرچند همونطور که برهان گفت MICHAEL JACKSON خیلی بهتر و بود :دی
نسخه-ی یک رو زیاد نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ببینیم این نسخه چیکار میکنن

تا تاریخ عرضه بازی هنوز هشت روز باقی مونده و فعلا همین یک امتیاز رو گرفته که عالی هم بوده...

نسخه اول Dance Central برای خود من با اختلاف خیلی زیاد نسبت به هر بازی دیگه ای، بهترین گیم کینکت بود.

هم خیلی لذت بخش و باحال بود، هم کاراکترهای جالب و دوست داشتنی یی داشت، هم یکی از بهترین بازی ها از لحاظ کار کشیدن از کینکت بود، و هم یه راه عالی برای تحرک و ورزش (یک بار Crank That یا Rump Shaker رو اجرا کنید تا ببینید چی میگم)! :دی

این هم تصویر Review مجله Official XBOX Magazine که همونطور که می بینید ادیتور خوش سلیقه شون کاراکتر مورد علاقه من (امیلیا) رو به عنوان عکس اصلی گذاشتن! :دی

گرافیک یکم سل شید نشده؟ من تو یه دمو دیدم دور شخصیتها خط سیاه کشیدن الانمتو این عکسه که محمود گذاشته پسره دست چپیه دورش خط هست دقت کنید!
جریان چیه؟!!

edge:8

IGN 9.0 of 10
IGN به نسخه اول امتیاز 8.0 داده بود. کلا ترکونده :دی
بابا عجب سالی شده امسال! همه بازی ها دارند می ترکونند!
4fvgdaq_th.gif

اون از گیرز، اون از فورزا، اون از بتمن، حالا این هم این جوری! نمره 8 از Edge معادل نمره 11 سایت ها و مجله های دیگه است! :دی
گرافیک یکم سل شید نشده؟ من تو یه دمو دیدم دور شخصیتها خط سیاه کشیدن الانمتو این عکسه که محمود گذاشته پسره دست چپیه دورش خط هست دقت کنید!
جریان چیه؟!!
والا دقیقا نمی دونم، ولی من خودم شخصا از طراحی کاراکترهاش تو نسخه اول بیشتر حال می کردم.

البته خودشون تو فروم رسمی Dance Central گفته بودند که کاراکترها رو یه طوری طراحی کردیم که اعضای بدن شون برای بازیکن واضح تر باشند و از همدیگه بیشتر متمایز و مشخص باشند، تا کسی که بازی می کنه بهتر بتونه حرکات مختلف تنه و 4 تا اندام رو تقلید کنه و هی قرمز نگیره. :دی

پ.ن: البته اون تریلری هم که میگی اگه همونی باشه که من فکر می کنم (که توش Crew های دونفره رو معرفی می کنند)، که کلا حالت کارتونی داشته اون و گرافیک بازی فرق می کنه با اون. :)

GamingTrend 9.5/10

Game Informer 8.25/10
VideoGamer 8.0/10
1UP A/A+
Joystiq 4.5/5.0
GamingTrend 95/100
متوسط امتیاز بازی 88.44. اینم فکر کنم کاندید GOTY بشه lol :دی

نه بابا این چه حرفیه ! این که بازی نیست ! تو به این میگی بازی ؟ :-/ این فقط یه Interactive Maskhrebazi ساده هستش !! >:d<

آخرین ویرایش:
Gamer Tag Radio: 4.5 of 5

---------------------------------------------------------------
پ.ن: یادمه توی E3 مجری G4TV با کسین کروکر کارگردان DC صحبت می کرد و راجع به بازی می گفت: It's a reason to own a kinect!d (این بازی دلیلیه برای داشتن یک کینکت)!

بچه ها من نمی دونم چطور این می خواد حتی از نسخه اول DC هم بهتر باشه، ولی مطمئن باشید اگر اوضاع احوال مالی خوب باشه، فقط و فقط به خاطر DC هم می ارزه آدم کینکت داشته باشه. پول موجود بود حتما بگیریدش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or