امتیازات بازی Damnation

Frobary

Loyal Member
سلام!

945215_100230.jpg

این بازی که طی چند روز آینده عرضه خواهد شد اولین امتیازاتش بسیار ضعیف است:
X360 Magazine UK 5.0 Of 10
Eurogamer 3.0 Of 10

Eurogamer Review

اين اواخر ادم وقتي به امتياز بازي ها نگاه ميكنه نميدونه بخنده يا گريه كنه . حالا اون بازي هايي هم كه دم از نوآوري ميزدند !

شهاب از کجا میدونی خود damn بازی مضخرفی نباشه ؟ :)
من نمیدونم اینا که اینقد افتض امتیاز میگیرن چجوری تو تریلرای گیمپلیشون اینقد جذابن ؟:confused:

شهاب از کجا میدونی خود damn بازی مضخرفی نباشه ؟ :)
من نمیدونم اینا که اینقد افتض امتیاز میگیرن چجوری تو تریلرای گیمپلیشون اینقد جذابن ؟:confused:

نیما جان کلی گفتم ... البته با شناختی که من از Damnation دارم 3 !!! حقش نیست .
حالا شما یه نگاه به اینجا بنداز و گندی که یورو گیمری ها بالا آوردن رو ببین .
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=360734

اره شهاب جان اونو قبلا دیدم :d خیلی بد بود !
ولی اخه xbox mag بهش داده 5 !
من خودم خیلی از تریلراش لذت بردم دقیقا مثل ترمیناتور ولی هردوتاش بد امتیازهایی گرفتن !
اخه شهاب میدونی نمره 3 یعنی بازی در حد hour of victory هست یعنی افتضاح کامل !

خب همین دیگه :دی 3!!!! ؟ البته ما هنوز بازیو انجام ندادیم ولی خدا کنه در حد 3 نباشه و مطمئنا هم در حد 3 نیست حالا 5 x mag یه چیزی ولی 3 ؟!!!

از یه ماد بیشتر از این انتظار نداشته باشید.شرمنده ولی نمی دونم شما از چیه این بازی توی تریلر هاش خوشتون اومد.منکه با خواهر زادم هر موقع نگاهمون به کاراکتر اصلی و اون قیافه و ژس احمقانش می افتاد یه چند دقیقه ای می خندیدم.صدای تفنگاش مثله این بود که با دهن یا بوقی چیزی ساختن. اصلا چیزی به نام انیمیشن توی این بازی وجود نداره.بدنا مثل بدن پینوکیو میمونه .در کل به نظر من یه افتزاح بود و این نمره ها هم کاملا درسته.

اين اواخر ادم وقتي به امتياز بازي ها نگاه ميكنه نميدونه بخنده يا گريه كنه . حالا اون بازي هايي هم كه دم از نوآوري ميزدند !
خداييش كدوم شركت درجه و درست و حسابي و كدوم استاديو آدميزات اين موقع سال بازي خوب ميده بيرون؟ همه بازي هاي باحال براي نوامبر و دسامبر هستند. مثل HR , AC2 , SCC و...
اين بازي هم كه از اولش خنده دار بود فقط نميدونم به چه اميدي ساخته شد؟:biggrin1:
مثلا با مسلسل بري دوئل كني واقعا ديدنه (شوخي)
بازيش اومده مي تونيد بريد بخريد ببينيد و لذت ببريد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or