امتیازات بازی Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Frobary

Loyal Member
سلام!

normal_box_art.jpg

این بازی که امروز عرضه شده است اولین امتیازاتش را گرفت:
GameSpot 7.0 of 10
Eurogamer 6.0 of 10
play.tm 7.5 of 10
VideoGamer 7.0 of 10

از ویدئوو هایی که دیدم واقعا تفاوتی با شماره ی 3 و Expansion هاش احساس نمیکنم....
واقعا دلیل عجله ی EA برای انتشار چی بود؟
قداست C&C با این امتیاز ها از دست رفت....

همه بازیها که نباید 9 و 10 بگیرن
به نظرم همین 7 هم (برای یه بازی استراتژیک) از سایتی مثل gamespot گرفته نشون میده بازی خوبیه
یعنی اگه یکم جو بازی رو متفاوت با نسخه های قبلی میساختن این نمره میتونست تا 9 هم بالابره

به نظرم همین 7 هم (برای یه بازی استراتژیک) از سایتی مثل gamespot گرفته نشون میده بازی خوبیه
من این یه تیکه حرفت رو نفهمیدم.یعنی این که بازی های استرتژی نمره بالا نمیگیرن یا گیم اسقات از استراتژی خوشش نمیاد؟:confused:
world in conflict و starcraft وcompany of heroes نمونه هایی هستن که جفت نظریه ها رو رد میکنه;)

همه بازیها که نباید 9 و 10 بگیرن
یعنی اگه یکم جو بازی رو متفاوت با نسخه های قبلی میساختن این نمره میتونست تا 9 هم بالابره
ظاهرا امروز همه بازیها دارن امتیاز 9 10 میگیرن! واقعا دیگه ادم میمونه ! تو نت پر شده از کلی سایته هرزه که مثل علف هرز در میان و برای جذب فن بوی های یه بازی خاص واسه اینکه به سایتوشون برن و امار بازدید کننده از سایتشون بالا بره امتیازهای 10 و 9.98 و از این جور مسخره بازیها میدن دیگه معلومه وقتی یه بازی اینطوری امتیاز بگیره چی میشه!حالا بگذریم که هر روز سایتا دارن casual پسندتر میشن..یارو سر و تهش دوساله بازیکن شده اونوقت میاد میشه منتقد:-"
کسی که این بازی رو دوست داره نباید واسه بازی کردنش حتی یه نگاه هم به این امتیازهای بیخود بندازه(گور بابای همشون:biggrin1:)به نظر من تنها جایی که هنوز ارزش دادن امتیاز به یه بازی رو حفظ کرده فقط مجله edge هست وبس. که اونم معلوم نیست از دست فن بویها تا کی دووم بیاره!

الان خیلی وقته که کف نمرات بازی ها شده 6 یا نهایتا 5 ! من نمیدونم اگه ضعیفترین بازی 5 و 6 میگیره، پس نمرات 2 و 3 رو برای زیبایی گذاشتند؟!
حالا کاری به این بازی ندارم، جدیدا هر بازی زیر 8 میگیره میشه بازی آشغال (!). یه بازی معروف هم که 9 میگیره میگن گند زده! میگم به نظرم سایتها از این به بعد در بازه 5 تا 15 نمره بدن خیلی بهتر باشه:دی
Edge هم تنها نشریه ای است که هنوز ارزش هر نمره رو حفظ کرده. یعنی وقتی به یه بازی میده 7 یا 8، اون بازی رو خیلی خوب یا عالی دونسته. ولی خُب همه فکر میکنن 8 یعنی افتضاح:دی (البته GS و تا حدودی IGN هم دارن از نظر نمره دهی سخت گیرتر میشن!).
قبول ولی این هر بازیی نیست این یه C&C (حداقل اسمش) هست.
هم نام RED ALERT ....
میانگین 69% برای این بازی مایه ی ناراحتی وتاسف همه ی گیمر هاست....
گفتم که:دی کاری به این بازی ندارم، کلا گفتم.

آخرین ویرایش:
الان خیلی وقته که کف نمرات بازی ها شده 6 یا نهایتا 5 ! من نمیدونم اگه ضعیفترین بازی 5 و 6 میگیره، پس نمرات 2 و 3 رو برای زیبایی گذاشتند؟!
حالا کاری به این بازی ندارم، جدیدا هر بازی زیر 8 میگیره میشه بازی آشغال (!). یه بازی معروف هم که 9 میگیره میگن گند زده! میگم به نظرم سایتها از این به بعد در بازه 5 تا 15 نمره بدن خیلی بهتر باشه:دی
Edge هم تنها نشریه ای است که هنوز ارزش هر نمره رو حفظ کرده. یعنی وقتی به یه بازی میده 7 یا 8، اون بازی رو خیلی خوب یا عالی دونسته. ولی خُب همه فکر میکنن 8 یعنی افتضاح:دی (البته GS و تا حدودی IGN هم دارن از نظر نمره دهی سخت گیرتر میشن!).
قبول ولی این هر بازیی نیست این یه C&C (حداقل اسمش) هست.
هم نام RED ALERT ....
میانگین 69% برای این بازی مایه ی ناراحتی وتاسف همه ی گیمر هاست....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or